Çınar lastik iskitler turgut özal bulvarında. 195 65 15 160 tl den aldım
zaten 3 bayisi var nokian ankara
Printable View
Çınar lastik iskitler turgut özal bulvarında. 195 65 15 160 tl den aldım
zaten 3 bayisi var nokian ankara
Nasıl ödeyeceksin Alp? Ona göre pazarlık edeyim..
2015 üretimi 235TL diyor KDV dahil. Peşin veya Kredi aynı para. Stok var..
Hepsiburada da 220-210TL..
235 güzel para gidip alıyım adresten ulaşırım, senin ismi veririm abi :)
Salih Bey'i gör yardımcı olur müdür...
Yaklaşık 15 gün önce lassa aldım.modelini tam hatırlamıyorum.lastik için bişey diyemem hala yağışli havada deneyemedim fakat 1 yıl yol yardım hediye ettiler.
Lastikleri aldıktan sonra Ankara-İstanbul arası otobanda yolda kaldım.Telefon açıp çekici istedim gönderdiler.aracın onarımı gün içinde bitmedi,4 yıldızlı otelde konaklamamı karşıladılar.ben hizmetten çok memnun kaldım.
Hepsi buradadan alınca montaj ıcın ucret odenıyormu?
Tanesi 123 liraya sıfır 2015 40. hafta üretim, 195/65/15 Nokian WRD3 aldım, bakalım W124 aracıma sabah taktırdım, daha tam tecrübe etme şansım olmadı. :)
2 gündür talan ettim interneti 205 55 16 C4 için lastik arıyorum, fiyatlar (bana göre) çok yüksek.
F/P olarak tavsiye edeceğiniz ürün nedir ? takımı 700 ü geçmemesi lazım.
Arkadaşlar Ankarada 195/65/15 Nokian WRD3 lastikleri uygun fiyata alabileceğim bir yer varmıdır?
antalyada kış lastiğine pek ihtiyaç duymuyoruz ama elimde kumho marka 4 adet tertemiz lastik var ebatları ise 275/45ZR20 110W
isteyene 4ünü 600 liraya gönderirim whatsappdan fotoda atabilirim :)
Sahibinden de 15 inç için 2013 2014 üretimi lassalar 250 civarlarında bunlar için ne dersiniz iş görür mü?
Çok fazla km yapmıyorum araçla. Bu yüzden de fazla para vermek istemiyorum açıkçası.
2012 sonbaharda aldığım ug8' lerimi dün akşam tekrar taktım hala taş gibi hala ekstrem hava koşullarında en büyük güvencem. şiddetle tavsiye edilir.
Elimde 205 -45-16 kar lastiği var michelin tarihi 2014 olması lazım, 3'ü iyi durumda 1 adet içten çok az aşınmış 17 kar lastiği ile takaslarım.
Lassa nedir nasıldır diye sordum, kimse bişey yazmadı, gittim aldım ben de..
İyi ki de yazılmamış, iyi ki de Lassa almışım.. Yol sesi, yol tutuşu, ıslak yol tutuşu hepsi mükemmele çok yakın, rakamlar da saçma sapan seviyelerde değil.. Seçenek olarak düşünen hiç düşünmesin macera aramasın gitsin alsın..
petlasın w601 ile w651 arasındaki farkı bilen varmı ?
petles öneririm bende 1 ay önce fiestama aldım aldığımdan 2 hafta önce üretilmişti yumşacık çok çok memnunum.. diğer aracımda nokian var petlasa göre hada sert bir lastik..
Dün 205/55/16 olarak petlas alacaktım ama internetten al götür taktır uğraşmamak adına RİKEN marka lastik aldım.
Michelin'in ürünüymüş. takımı +sökme +takma + sibop ve balans ayarı için 680 TL / 5 Taksit ödedim.
Biraz kullandım yol sesi konusunda sınıfı geçti bende. Burda sıcaklık çok düşmedi o yüzden tam performansı hakkında yorum yapamam ama ilk izlenim olumlu.
Nokian 185/65/15 wrd4 geçtim sipariş hadi hayırlısı bakalım bari güzel bir kış olsa da doya doya gezsek. :)
195/65/15 ve 205/55/16 nokian wr d4 aldık iki farklı araç için, kış,yağmur falan çok görmedi tabi ki ama 1 aydır araç üzerindeler, araçlardan çıkan dunlop ve cooper yaz lastiklerine oranla daha yumuşak ve önceki sezonlarda kullandığım michelin alpine göre daha sessiz bir lastik diyebilirim.Hep duyduğum ama bir türlü almadığım bir markaydı bu sene fiyatlarda baktığım diğer lastiklere oran uygun olunca sıkı bir internet araştırması sonrası çok fazlada memnuniyet bildiren yorum okuyunca almaya karar verdim.
geçen hafta leona 205/55/16 goodyear ug8 aldım, nakit 210tl 2015 40. hafta. henüz çok kullanamadığım için yorum yapamıyorum
şirket aracım megane a da cont taktırdım, dün istanbula gelirken otobanda gayet iyiydi hiç tedirginlik hissettmedim. yumuşak, konforlu, sessiz ve kar performansı iyi (cankurtaran tarafında baya kar vardı) daha ağır şartlarda da kullanınca yazarım
nokian wr d4 leri taktırdım bende bayağı sessiz ve konforlu lastikmiş kar yağsada bide karda denesem :)
205.55.16 petlas takdırdım, gayet sessiz bir lastik kar yağdığında görelim performansı bakalım sonuç nasıl olacak
Anlaşma gereği Hankok kullanmak zorundayım..
Nasıldır bu lastik? uludağ ya da Kartalkaya'ya çıkar mıyım önden çeker araçla