205-55-16 ebat için 170tl şuan adet satış fiyatı, 2.el bulamadım mecburen bunu alacağım umarım kötü değildir.
Printable View
205-55-16 ebat için 170tl şuan adet satış fiyatı, 2.el bulamadım mecburen bunu alacağım umarım kötü değildir.
daha önce 225-45-17 ebadında lassa snoways 2 ve kumho ı zen kullandım memnundum kumho daha gürültülü idi ama kesinlikle karda buzda daha iyiydi.
195-60-15 ebadında michelin, lassa ve bridgestone kullandım. Karda buzda lassa iyiydi, bridgestone sessiz ve kar buz performansı lassaya yakındı.
Michelin parasının lastiği değil bu net
Nokian kış lastiğinin uzmanıdır kullanın kış lastiğimi kullanmışım bugüne kadar dersiniz :)
Yedek lastik olarak bile araca koymayın derim :)
ben de memnunum petlastan, çevremde kullananlardan da sıkıntı yaşayan görmedim
bilip bilmeden konusmayın allaskına al kafan rahat olsun isvicre gibi aylarca karın buzun içinde yasamıyoruz altı üstü gorup gorecegi yagmur onunda su tahliyesi gayet basarılı.
bana bosnada yaşayan(ordaki karı kısı tanımı acısından diz bacak boyu diyim aylarca) Mr.K tavsiye etti korkarak aldım yalan yok ama sonra gayette güzel oldugunu anladım ferah ol rahat git al petlasları
Lastik etiketindeki yakıt verimliliği, frenleme, gürültü sınıflarının çok bi farkı var mı?
Petlas w651= yakıt: E Frenleme: C Gürültü: 71 db Fiyat; 130 TL (hepsiburada) 2015 üretim
Nokian wrd3=yakıt: C Frenleme: C Gürültü: 72 db Fiyat; 135 TL (hepsiburada) 2014 üretim
Nokian wrd4=yakıt: C Frenleme: B Gürültü: 69 db Fiyat; 153 TL (hepsiburada) 2015 üretim
Hangisini alıyım?
205 55 16 michelin alpin5 gecen yil alinmis kar lastigi mevcut 2-3 bin km
Civari kullanildi dusunen olursa ozelden yazabilir
195/65/15 91t veya 91h
Fiyat iyi bence kis sert geciyorsa wrd4 iyidir
Hepsiburada dan sa bayiden alip taktirmak daha mantikli fiyat farki cok az zaten
kolayoto.com dan bakın güzel fiyatları oluyor
şimdi nokıan için bir bayiden fiyat aldım,
wrd4 için 205-55-16 2015 üretim 880tl fiyat verdiler
petlas'da 680tl arada 200tl fark var iyice kararsız kaldım :soru:
nokıan'da hiç duymadım.
fiyat dısında atla deve fark yok aralarında. biri audiyse diğeri vw yada seat olarak düşün bütcene uyanı al
1 sezon kullanılmış takribi 5000 km kadar yapmış goodyear ugp8 için 350 tl fiyat iyi midir ?
istanbulda nokian için nerden iyi fiyat alabiliriz ? 225-40-18 lazım bana 1 takım
yokohama w drive kesinlikle tavsiye ederim karda çok iyi buzda da başarılı 4.sezon oldu taktım hala 0 gibi alan pişman olmaz :)
Öncelikle şunu belirteyim jant lastik sektöründe kurumsal bir firmada satış yöneticiliği yapıyorum. Nokian ile ticari bir bağım yoktur.
Bilinen bir çok marka yazlık lastikte Michelini yakalamaya çalışır kışlıkta Nokianı yakalamaya çalışır. Bridgestone sırf Nokianın finlandiyadaki test parkurlarını ve arge paylaşımı için yüzde 10-15 gibi bir hissesini satın almıştır. :)
Ayrıca işim gereği günde 8-10 lastikçi ziyaret ediyorum petlasa iyi diyen azdır :) wrd3 tercih edilebilir kullandım muazzamdır, wrd4 yeni neslidir lastiğin :) Arada 200 tl fark var demişssiniz Fiat linea ile Mercedes E karşılaştırmak gibi olmuş :)
245 40 18 ebatta nokian wr4 goremedim. Bu ebatlarda tavsiye edebileceginiz cok pahali olmayan neler var
Araba 2015 c amg
Konu kış lastiği ama bende bi soru sorayım, 4 mevsim lastikler hakkında:
Michelin CrossClimate mi Nokian Weatherproof mu?
Merhabalar
Dunlop SP Winter Ice 02 kullanan oldu mu hiç ?
CrossClimate Kışın kullanılabilen yazlık lastiktir.
Weatherproof Yazın kullanılabilen kışlık lastiktir.
Michelin performans, yazlık v.s lastikleri tartışmasız çok iyidir. Nokian kış lastiğinde en iyisi karmaşık bir soru aslında, bu sorunun cevabı bu kışı atlattıktan sonra verilebilir :)
goodyear ugp8 ve pırelli snowcontrol arasında kaldım ne dersiniz tecrübeniz nedir ?
Kış lastiği yapısından dolayı sıcakta erir. Yani takılacak zamanda takıp zamanı gelince çıkarmak gerekir. Asfalt sıcaklığı +10 u geçtiği zaman erimeye başlıyor gözlemlediğim kadarıyla.
Bu arada ben öne 2 tane petlas alıcam, yıllardır kullanan çevreler memnun. Çifti 250 lira, arka kışlık var eski tarihli ama iş görür bir sezon diye düşünüyorum.
nokian tavsiye edenler olmuş,18 jantla 2 kış nokian tecrübesi edinmiş olarak yazıyorum bırakın 2 çekeri 4 çekerde bile en ufak sert reflekste kopuyor iki çekere aldığımda lastiği bitik e36 gibi oluyor fakat aşırı soft kullanımda karlı ve buzlu zeminde başarılı. En ufak bir sert müdahaleyi bile affetmiyor ama diğer açıdan bakınca xdriveların 4maticlerin çıkamadığı buzlu yokuşları iki çekerde çıktım. Uludağ, bolu vs gezdim nerelere daldım saplanmadı. Nokian tercih ediceklerin bunu bilerek tercih etmelerini öneririm. Saygılarımla.