Debica bak derim 2 sene üst üste hadımköye orman yolundan ve şamlar köyü üzerinden gittim hiç bir şekilde sorun yaşamadım
Printable View
Debica bak derim 2 sene üst üste hadımköye orman yolundan ve şamlar köyü üzerinden gittim hiç bir şekilde sorun yaşamadım
3 kıştır yazıyorum petlas w651 snowmaster(205 55 16 ölcüm) daha herhangibir yerde hiç falsosu olmadı.
inişte çıkışta bırakmadı karda yağmurda vs.de. tam bir f/p ürünüdür kendileri yerine göre 140-160 lira arasında değişen fiyatıyla.
2013 sonu dotlu lastiklerimin bu sene 4.kışını görmüş olacak, artık bu sezondada yüzümü kara çıkartmazsa bir sonraki kışa yeni takımıda bundan alıcam
Bridstone Blizzak ve Lassa snoways era tecrübelerim oldu daha önce.Açıkcası Lassa şaşırtıcı derecede iyiydi.Bridstone ise eh işte bi yerden sonra etkisi yoktu.Şu an alacak olsam nokian yada goodyear ug serisine bakardım
Nokian alın başka lastik bakmayın.
Lassa'dan memnun kaldım (megane 2)
Aurora diye bir lastik vardı, şoke edecek kadar memnun etti beni... (Mazda3 turbo)
Çin malı Sonny me ne öyle bir lastik vardı... Acayip derecede memnun kaldım... (Hyundai Tucson)
Petlas fena değildi... (Volvo C70)
Michelin Pilot Alpine vardı, onlardanda çok memnun kalmıştım... (Mazda3)
Kötü kış lastiği yoktur, acemi-kanı kaynayan söför vardır..
Deneyimli arkadaşlardan bir yardım alalım :)
3 ürün arasında kaldım (goodyear UG9, Continental TS850, Michelin Alpin5)
Bu üç ürünün performansları 3 aşağı 5 yukarı birbiri ile aynı ve biliyorum ki hangisini takarsam takayım başıma iş açmaz ancak;
Bu ürünler arasında en sessizi hangisi?
Diğer forum ve internette ki kullancı yorumları ile ürün etiketleri üzerinde yazan dB değerleri tam ters gibi birşey :D
Vallahi gonul ister nokian , continental vb kaliteli markalar almak ancak kisin aracimi cok kullanmiyorum. Acil bir durum olursa kullanmalik ve 7 derece alti sicakliklarda yazliklarin tutunmasi zorlastigi icin istemekteyim.
Aradigim ebat sebebiyle cok kullanmayacagim lastige de 2000+ gibi paralar vermek istememekteyim..
falken eurowinter hs449 aldım geçen sene. 31 aralık günü tam sıkıntılı zamanlarda bursa-akhisar arasını hiç problem yaşatmadan getirdiler. bunun harici ıslakta da gayet başarılılardır tavsiye ederim.
Nokian WR A4 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Diger markalari cok kullanmadim. Sadece puntomda bi kis petlas kullanmistim. Gecen kis civic e nokian aldim. Fiyat performans dogrultusunda kafamda kislik lastikle ilgili bi soru isareti yok artik
2012 üretimi neredeyse hiç kullanılmamış petlas snowmasters iş görür mü? (Lastiğin dişleri sıfır gibi ve çatlama vs yok hiç lastikçide yerden yüksekte güneşten uzakta muhafaza edilmiş)
İş görmesi gerekir. Kış lastiklerinin hamuru yumuşak olduğu için sertleşme sorunu olmaz. Ben de bu kış 9 yıllık kış lastiğimi kullanacağım mesela.. Diş varsa sorun yok..
http://i.hizliresim.com/rE48g1.jpg
Bu şekilde dişleri. :D O zaman bu lastik bu kış idare eder beni. İlk defa karlı memlekette araba kullanıcam endişe ettim.
X1 için Nokian WR SUV 3, Continental TS850, Michelin Alpin5 arasında tercihiniz ne olur ?
@Berkan kanka petlasla bir bağlantında varda bizemi söylemiyorsun :)
Kis lastigi iyi guzelde kisin yagan yagmurdada duzgun iyi yol tutan fren mesafesi iyi olan yine onerilen markalarmi
Bridgestone blizzak lm 25 nasıldır, nissan qq araç 19 jant var işe yararmı?
@c20let eğer düzgün saklandıysa sorun olacağını sanmıyorum ayrıca karda en iyi lastikte olsa dikkat etmek gerek ayrıca buz ve gizli buz olayını yaşamadıysan hiç ona kardan daha çok dikkat etmelisin
Kış lastiği sadece karda işe yaradığından ve İstanbulda doğru düzgün kar yağmadığından kullanmıyorum. Arabayı çıkarmıyorum karda :) Hem masrafsız hem risksiz :)
Kışlıkları aldım..
Nokian WR A4
http://i474.photobucket.com/albums/r...psya4b1hrs.jpg
Dün sava eskimo s3 aldım. Ebat küçük fiyat baya uyguna geldi. Daha önce de kullanmıştım memnundum. Yorumlar da fena olmayınca taktım.
Geçen kış twingo ile öyle yerlere çıktım indim ben bile inanamadım.
Membat Flake alıp kullanan var mı acaba? Fiyatları baya uygun
Nokıan ıcın test bılgısı olan var mı?
Buldum bırseyler,herkese faydalı olucaktır ama almanca :)
Winterreifen-Test 2016: 205/55 R16 - autobild.de