Arkadaşlar
aracımın frenlerinden memnun değilim ne yapmalıyım
önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar
aracımın frenlerinden memnun değilim ne yapmalıyım
önerilerinizi bekliyorum
Palio kaç model? Tam olarak sorun nedir? Bu gibi detayları vererek tam şikayeti yazarsan fikir sahibi insanlar daha rahat yorumda bulunabilir.
Bazı model palio'larda olmayan diklemesine hava soğutma kanallı disk ile yeni balata takımı alabilirsin.Oem dışında bir jant kullanıyorsan belki jantın tasarımı nedeni ile frenlerin soğutması eksik kalıyor olabilir. vs vs
hangi durumda memnun değilsin? Islak kuru?
limit frenaji öğren, ebc gibi bi markanın aracına uygun balata ve diskini temin edebilirsin, dozlaman iyileşir ve mesafen kısalır.tabi yine herşey ayağına bağlı yani limit fren yapmayı bilmek şart abssiz bi araçta güvenli olarak durmak istiyorsan.
sevgili kardeşim. Hayatım boyunca onlarca aracım oldu, şuanda bende bir palio sahibiyim. Seni temin ederimki hayatımda hiç bu arabanın freni kadar kötüsünü görmedim. Resmen rezalet. Durma mesafesinden ziyade, durma şekli seni rahatsız ediyordur. Ani frende aracın götü başı oynuyor. Araç sağa sol açekiyordur muhtemelen. Ne yapsan gideremessin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Sorun fren mesafesinde iseFeredo'nun fiat palio için üretmiş olduğu balataları araştır, çok etki etmez ama genede basınç altında esnemeyen çelik fren hortumuda kullanabilirsin.
916 V6 Turbo
Bence fren tepkimesinden şikayeti yok, çünkü palio fren pedalına ayağını uzatınca bile freni kitleyebilio. Dokunmatik yaniama gel gelelim, fren sonrası tepkimeleri oldukça garip.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Madem problem frenlerin ısınması ile ilgili davlumbazlarda frenleri soğutacak hava ızgaraları yoksa, ızgara yap. Fren hidroliğini güzel bir marka koy, çelik fren hotrumu takarsan ate, motul yada mobilin dot5 yağlarından koymayı dene.
916 V6 Turbo
bi arkadaşım deişti doblo 1,9 diskleri bizim arabaya uyuyormuş onlar daha büyükmüş birde ben kendi aracıma hava kanallı disk aldım onların üzerinde sadece 2 tane delik vardı söyleyeyim otostart diye bir siteden aldım bulabilirsen al![]()
hangi yayı öneriyorsunuz peki.
Bende bu hafta 185-60-14 lastiğe geçiş yapıcam, bendekiler bitik ötesi.
mad den başkası düşürmüyor ama çok sert diyeyim albeamın ön yaylarını mad taktım bana sert geldi fk çok daha yumuşak. aracınız dizelse kafadan güzel düşürüor ama benzinliyse pek düşürmez yol tutuşu olarak 2side eş diyebilirimeğer kule gergisi bulursan (çok zor piyasada pek yok) çok tatlı bir yol tutuşu olur
![]()
mad yada fk olarak fiyatlar ne alemde? Bende ki dizel. Arkası okadar yüksekki, elimi yumruk yapıp deliksiz olarak arka tekerle çamurluk arasından geçirebiliorum![]()
mad piyasada kalmadı suyunu çekti satanda karaborsa satıyor 400 lira falan istiyor
onun yerine fk 250 lira civarında
mad i bulursan süper olur senin için
ya da paran varsa grande punto amortisörü ile eibach ın yaylarını takabilirsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)