aga tolgaya şurdan iki üç kilo tork verin yazıktır günahtır![]()
Ya bence turbo en iyisi..Yani parasının karşılığını en kolay verecek olanı..fd6'ya N/A olarak 5.000 lira harcarsınız ama alacağınız güç/tork paranızın karşılığını vermez..Ama 5.000 liraı zage kite yatırısanız hem güç hemde tork olarak daha istikrarlı olur..Turbodan sonra 2-3 işlem ile tadından yenmez..
Tüple arabayı bas istediğin gibi =)
Ankara'da vardı siyah turbolu bir Civic otomatik. 06 BR ....
Normal kullanımda standard halinden daha az yaktığını söylüyordu =)
tartışılır,görüntüsü gayet güzel mesela senin dediğin gibi .. çok fazlada gitsin istemiyorsan az çok gitsin diye biraz masraflar parasının karşılığını vericek kadar gidiyor FD6 lar
kanks ö.m den söylediğim gibi barbaros abinin yanına geçiyim haberdar edicem seni
aynen .. benim aracımda turboydu ve atmosferik halinden daha da az yakıyordu ..
ama FD6 turbolamak biraz sıkıntı .. çok iyi usta ve iyi bi ayar istiyor .. dikkat etmek gerek
msn den de söylediğim gibi barbaros abiyle konuştum kanka , 12 hp 25 nm civarı yazılımla ..
spor kat ve filtreyle desteklersen canlanır araban
burayada yazdım ki başka merak eden vardır , yaptırmayı düşünen vardır bilgi sahibi olsunlar![]()
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
bugune kadar boşuna ugraşmışız yok headers yok fıltre yok bılmemne , aldım turboyu taktım 0.35 barda şu anda keyıfle kullanıyorum , keşke ugraşma turbola dıyenlerı önceden dınleseydım ugraşmazdım boşuna 10-15 hp için![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
yakıt cosmadı derken vtec 2 de bilmiyorum ama benim rahmetli FD6 da yakıt acayip derecede düşmüştüözellikle sakin kullanım da dizelden az yakıyordum
ekonomi için turbo birebir
![]()
arif kanka yazılımla fd6'dan 12 ve 25nm tork alamazsın abi ya yukarlarda o zaman öyle yazmışsın da, biraz ütopik bişey bu
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
oooo ver gazı ver gazıprins lpg de var bende
peşin fiyatına 12 taksit yapan yer varmıdırlinkte 6392 tl havale ile denmiş, üzerine montaj gelecek, 7-8 olacak ...
http://www.modimarket.com/index.php?...roduct&pid=603
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)