evet arkadaşlar şu an roadstone marka bir lastik kullanıryorum...ve kalkışlarda yerimden kalkamıyorum...bunun için ne tavsiye edersiniz..195/50/15 ölçülerinde..para sorun değil..
evet arkadaşlar şu an roadstone marka bir lastik kullanıryorum...ve kalkışlarda yerimden kalkamıyorum...bunun için ne tavsiye edersiniz..195/50/15 ölçülerinde..para sorun değil..
Ben diger arabamda Dunlop Sp Sport 9090 225/45/17 kullaniyorum.Cok guzel yol tutus var takimi 1.020 ytl. Honda ile kaza yapmamin tek sebebi kotu lastik kullanmamdir. Kaliteli alda ne alirsan al.
Bende onun için uğraşıyorum işte.bunun 15 inc olan modeli varmı dır?başka güzel lastik tavsiyesi olan yok mu![]()
Şiddetle Bridgestone Adrenalin tavsiye ederim Selçuk Abi eğer para problem değilse, kısmetse ben 2 haftaya kadar taktırıcam... Ya da gene Bridgestone ER300 Turanza, bunu Adrenalin'in bir alt modeli olarak düşünebilirsin ama hakkaten Adrenalin bambaşka bir lastik... Bunlar benim tecrübelerim ve fikirlerim tabiki, daha başka alternatifler varsa ben de duymak isterim çünkü 2 haftaya kadar ben de 1 takım lastik alıcam![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Lastiklerimi bir hafta once yeniledim . Hamuru cok yumusak ve cabuk bitmiyor lastikler. 40.000 de eski lastikleri cikarttim daha omru var ama ben sansa birakmadim.
Soyle soyliyeyim aslinda kotu ornek ama 140 150 de kopartiyorum arkayi araba benim kontrolumden cikmiyor. Tabi bu kotu bir ornek bide sline yaylarin farki var tabi.
195 / 50 / 15 olcusu yurt disinda var. Tr dede olmali.
Adrenalinde guzel diye biliyorum. VTEC 'te Kullanana sormak lazim.
sp 9000 baya ii lastıktır..
contınental sport contactmı ne ondan aldı arkadas 307 ye çok ıyı bı tutusu var tavsıye ederım abi.. testlerde hep basa guresıyor...
toyo proxses t1r tavsiye ederim
falken ze 512 var 190-50-15 gayet güzel,antalyada diğer vtec kullanan arkadaşlar ço beğendi,çünkü kalkışta direkt öne atlıyordu,17 lerdede 205-40-17 kumho spt var,onlarda ***** kumho işte
Arkadaşlar gözden bir şeyi kacırıyonuz alacagınız lastigi yere yatırın bir bakın üzerinde ne yazıyor (MARKASI DEGİL TABİKİ)karışım oranları vede DOT TU LASTİGİN içinde karışım oranları nedir örnegin MİCHELİN lastiginde hiçmi hiç NAYLON karışımı yoktur diger markalara bakın istisna bir iki markanın sadec bir yada iki model lastiginde naylon yoktur birde DOT demişttim lastigin ürettim tarihi çok önemlidir.
P-Zero Nero'nun fiyat ve ölçülerine şöyle bir inceledim. Adrenalin ile hemen hemen aynı. Bazı ölçüleri çok daha ucuz. Eğer 16" canta geçmeyi düşünürseniz N/A için 215-40-16 bence çok güzel bir ölçü. (Çap küçülüyor baya.) Adrenalinde ise orj canta 205-50-15 fiyat performas olarak iyi bir seçim.
Ama ben sanki Adrenalin daha iyi gibi geliyor. Sonuçta son teknoloji ve yumuşak bir lastik +Capon.![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
toyo roadpro kullanıyorum 2 senedir mşllh. süper ama ön arka yaptımyada michlen yada adrenalin derim..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Ben hala karar veremedim şimdi aklıma Avon, Kumho ve Yokohoma girdi... Tecrübeli arkadaşlar VTI için 195 50 15 ebadında bana lastik önerisinde bulunup tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba ?
Not: Kirlilik olmaması açısından bu topicde devam etmek daha mantıklı geldi...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)