195/50/15 niye azda olsa roll da işe yararkasmayın kısa alın
önlere 205/50/15 arkalara 195/55/15 adrenalin tavsiye ederim sport contact da iidir
195/50/15 niye azda olsa roll da işe yararkasmayın kısa alın
önlere 205/50/15 arkalara 195/55/15 adrenalin tavsiye ederim sport contact da iidir
kumho kuruda iyi ama ıslakta aksine çk tehlikeli olabiliyor,alırken aklınızda olsun.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
açıkcası sırf roll değil aynı zamanda yakıt ekonomisi ve duruşu açısından 195 istiyorum, şuanda üstünde 205 t1-S var zaten ve duruşunu beğenmiyorum... adrenalinin ben de çok üstünde durdum ama malesef çok kısa ömürlülermiş, o yüzden michelin pilot exaltoya döndüm kanımca sanırsam galiba(thnx to STP and cem)
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
pilot exalto'nun yanak destekleri nasil acaba,
***** balon olayi mide bulandirici..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Kesinlikle ama 50 yanakta fazla olacağını sanmıyorum, bir de gittiğim güzergahlar belli ve ezbere biliyorum çukurları,tümsekleri,...vs ... Tabiki anlık bir dalgınlık sonucu başa bela açmak istemem...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
195/50/15 yakıtı artırır azda olsa avantajı roll ve direksiyon tepkisi azdaha ii olur.
ben 185/55/14 ile slickli vts gectiğimi bilirim pistte![]()
oyyyy 185 taban alırsam sanırsam ilk virajda pataküte girişirim duvara,kaldırıma,bariyerlere205 tabana bile yeni yeni alıştım 185 takarsam afallarım kanımca
Şu anda 205 50 15 proxeslerle şehiriçi 230-250ykr arası yakıyorum çok az gazlamayla karışık 195e geçince sanırım bu değer ya aynı kalır ya da biraz daha düşer kanımca...
CTR için hangi lastikleri önerirsiniz? Yokohama, Avon, Falken, Hankook, Toyo..
yuvarlanma capın düşecek aynı hız icin azda olsa daha fazla devir cevircen sen diosunki hem yol tutim herşey ii olsun hem az yakim
sırf az yakim fazla gazlamam dersen 185/55/15 yoltutim fren drag felandersen 205/50/15
yakıt artmasın hersey normal olsun dersen 195/55/15
bende koni yay ve 205/40/17 vardı cok ii yol tutuodu yakıtta 270krş du gazlamadan ş.içi
Sen her duyduğuna innama öle yaw. Azimli olursan her lastik biter. +lastiğin çabuk bitmesi iyidir. Çok iyi yol tutan lastikler çabuk biter. Eskisi gibi kalkış değil Roll yaptığımıza göre çabuk bitmez kanımca. Ayrıca izmirin kabak yolları, cillop astvaltı ve de vitegin muhteşem frenlerini göz önünde alınca lastik seçimi çok önemli derim. Bence ADRENALIN iyidir. Yumuşak lastik iyidir.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
lassa impetus 2 almaben 195 50 15 taktım impetus 2 yakıtım 30ytl 130km şehir içi ara ara vtec acıyorum...
Everyday I ** Çapulling!!!
michelin pilot exalto almaya karar verdim..205/45/15 ölçülerinde inşallahh böyle bir ölçüsü vardır...
Ben de Exalto alıcam galiba ama 195 50 15 düşünüyorum...
Exalto 2 'nin test sonuçlarına baktım, gayet iyi görünüyor. Özellikle ıslakta çok iyiler.
http://www.tirerack.com/tires/tests/...ay.jsp?ttid=54
Bu arada 205-45-15 yokmuş selçuk. Sitesinden baktım> lastik seçici
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
exalto 4 mevsim lastiği yağmur performansı iyi. ama kışlık için ayrı bir takım kullanıcaksan pilot sport 2 daha iyi bir seçim olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ben böyle bir test bulamamıştım Mutluay Abi çok teşekkürler, aklımda iyice oturdu artık Michelin Pilot Exalto 195-50-15...
Her ne kadar:
"Note: Due to our testing schedule, wet and dry performance track drives as well as braking distance measurements are each conducted on different days. Therefore, the absolute values of wet versus dry performance should not be directly compared, because of the uncontrolled variables due to differences in test conditions."
dense de sitede aradaki fark çok bariz ortada, michelin iyi gibi gözüküyor![]()
Bugün taktık 195/50/15 Michelin Pilot Exalto PE2 'lerimi, ilk izlenimlerim gerçekten mükemmel, özellikle 205 tabandan 195e geçmeme rağmen her nedense yere daha iyi basıyormuşum, araç daha iyi yol tutuyor gibi hissettim ki hissetmekle de kalmadım denedim, sonuç gerekten tatminkarŞimdi akıllardaki soru ömrü ne kadar olacak, bunu da zamanla göreceğiz
Önerilerde bulunan, ve bana yardımcı olan herkese teşekkürler...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)