Lassa impetus 2 lastikler nasıldır?. bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevirinirim.
Lassa impetus 2 lastikler nasıldır?. bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevirinirim.
Passat TDI aracımda kullandım 205-60 olanını ve 80Bin KM yaptım lastikler ile kalitesi bizim yol şartlarına göre çok iyi ve Michelin gibi yanakları balon yapmıyor
205/40/17 kullanmıştım diğer markalara göre profilden daha ince durur.
Biçok uzakdoğu markasından iyidir![]()
zerre düşünme git al
ben çokçok memnundum 225-45-17 ler
bridgestonla 4 kere lastik yardım 1 ayda lassa 2 yıldır takılı eskiler cıktı yeniler geldi halen cok güzel![]()
100k km yaparsın asınmaz yanakları cok guzeldır parlattınmı gorselı cok ıyı
ama asıl ozellığı olan ıslerı yapmaz bır turlu ısınmaz sert ve basarısız bır lastık ama ımpetus sport alırsan o farklı..
bugüne kadar tüm marka lastikleri kullanmışımdır nedense en memnun kaldığım yol tutuş ses felan lassa impetus 2 sport
15 binde kumho ecsta ku31 lastiklerim özelliğini kaybetti.
impetus sport 2 lastik alacağım iki takım.
jetta için 205/55/16 ve polo için 195/50/16 veya 215/45/16
205/55 için fiyat 190 lira diyorlar.
konu 2011 de açılmış ama hortlatarak sorayım.
kumho dan sonra üzülmem değil mi
phenoma al bence.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
205/55/16 olan takım için Lassa Phenoma 205/55R16 94W XL Lastik
195/50/16 sıkıntılı bir ebat phenoma'da bu aralık yok. buna ne takacağız
impetus revo 2'ler felan nasıl bilmem ama impetus 2'den memnun olanlar sanırım telleri çıkmış lastikden sonra taktıkları için iyi güzel demişlerdir
1.6 meriva 105 hp tarihleri yeni impetus 2 ile 3. vites yağmurlu havada sardığımı biliyorumbisikletime bile takmam o derece yenilerinde herkes memnun ama ben kullandıkdan sonra lassa'ya tövbe ettim şirket araçlarına bile almadım
Lassa bence ideal bir lastik bende duz impetus var iki senedir tas gibi lastik ona buna balon yapmiyor.isinmadan biraz skinti oluyor ama isininca kuru islak guzel lastik fiyatida uygun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)