saolun arkadaşlar araç basıldıama şuan sadece kafadan basık haftasonu arkayıda basıcam inş.
izmirde bi dünya doblo var basık alayınında yayları kesik hepsi pin pon topu gibi geziyorlar![]()
ben çok basmadım 5 cm düştü ön taraf şu anda yaylardan 2 bakla kesildi ve ucuna vurma yapmasın diye ustam plastik bahçe hortumuna benzer bişey soktu yayın,arkalar makaslı zaten ama daha basamadım geç saate kaldık sanayide bütün makasçılar kapatmıştı haftasonu basıcam arkayıda o zaman fotoğraf koyarım
kafa daha basık olsun arkayı ona gore ayarla![]()
eee ne oldu son durum foto var mı ?
Presletmeye falan karşı olanlar var sanırım ama ben 1 senedir pres kullanıyorum orjinal yaya amort. işlem yok. Hiç bi sorun yaşamadım yayda. Tavsiye ederim.
Birsey Olmaz![]()
konuyu hortlatalım. şu dobloyu indirme konusunda önleri keserizde arka makasları nasıl indiricez? bilgisi olan.
makasları dövdürcekseniz bence önce başka makasları dövülmüş bi araca binin cok pişman olursunuz arkadasım dobloda arkayı 2cm bastı düz yolda sekiyodu inanılmaz kötü arabada sigara içemiyoduk sallantıdan ve bu 2cm basılmıştı sonra sattık alan adama makasları dövdürdük arka sekiyo haberin olsun dedik adam olsun olsun bişey olmaz ben severim dedi 5gün sonra geldi sanayiye yanımıza karısı arabaya kusmuş![]()
makasçıya gidin derdinizi anlatın çözer![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)