Merhaba arkadaşlar coil ex marka yay hakkında bildikleriniz nelerdir ? Tavsiyelerinizi almak isterim.
Merhaba arkadaşlar coil ex marka yay hakkında bildikleriniz nelerdir ? Tavsiyelerinizi almak isterim.
ben kullanıyorum gayet memnunum ne sert ne yumuşak tam kıvamında bir yay bir çok aracıda dengeli düşürdüğünü gördüm
Ben önermiyorum yay diye kullanılcak birşey değil ama çok iyi basmıştı benim aracı arka havadaydı ama.
Yay yumuşak baklalar birbirine vuruyodu baya bi ses yapıyodu gri renkte sanayi işi yay gibi
Ben eibach diyorum her açıdan mantıklı bir yay
bu arada benim yaylarım kırmızı renkte arkadaşlar ama tabiki eiabach lar çok daha ıyı
arkadşlar daha önce 306 da kullandım ve çok memenundum sonra çok fazla pejo kullanna arkadaşımda aldı ve kimseden şikayet duymadım.
şuna cıvıcte kullanıyorum ve ne ses ne başka birşey şikayetim yok. hb.lerde hangi yayı takarsanız arkası havada kalıyor.fk da taksanız eibach ta.
bence çok kaliteli daha önce eibach da kullandım H&R de ama bence ideal bir yay h&r cok sektiriyor . eibachla arasında hiç fark görmedim
sanırsam türkiyede ilk semtuning mustafa satıyordu. ben polo için almıstım 9n3. 5cm de bile neredeyse konfordan ödün vermemiştim
focus a takılmıştı..takan ustamız beğenmemişti çok sert demişti ve yeteri kadar düşüklük sağlamamıştı.
focusta ben de kullandım, ciddi sert yaylardı. sonra omp kullandım, daha da sert cıktı, bozuk paradan gecince anlıyordum. en son Eibach'a gectim rahatladım
Corsa D için alacaksan h&r tavsiye ederim. Başka markalara bakma bile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)