Sahibinden.com'da astra için sıfır fk coilover ilanına rastladım fiyat olarak 700 tl denmiş.Forumda araştırdım ama net bilgiye ulaşamadım fk kullanan yada ürün hakkında bilgisi olan varmı aramızda acaba?
Sahibinden.com'da astra için sıfır fk coilover ilanına rastladım fiyat olarak 700 tl denmiş.Forumda araştırdım ama net bilgiye ulaşamadım fk kullanan yada ürün hakkında bilgisi olan varmı aramızda acaba?
Ben corsa c'de kullanıyorum gayet memnunum, ilan sahibide gayet güvenilir bi arkadaşımdır kafanda soru işareti kalmasın.
ben sonuna kadar basmayı düşünmüyorum orta karar bir alçaltmada sertlik derecesi nedir yolda top gibi sektirir mi arabayı?nam bile bundan yüksek isteyince insan şüphe duyuyor![]()
Fk yi cozemedim ya kazik yemeye alistik fiyat az diye dandikmis hissi vrriyor yada digerlerine gore oyle... 450 tlye eibach yay aldigimda aracima fk yay 180e bulunuyordu![]()
FK'nın bazı araçlarda çok iyi düşüklük sağladığını bazı araçlarda da hiçbir işe yaramadığını duymuştum. Bunu da bi aksesuarcı söylemişti bana daha fazla para kazanmak uğruna kötülemiş olma ihtimali de var tabii ki. Kapalı kutu alıp denemeden pek birşey söylenemez sanıyorum![]()
Bende yay'la coilover arasında kaldım..
Birde FK'nın bu kadar ucuz olması korkutmuyor değil
Bizim forumda kullanan birkaç kişi var ama reklam olacağından yazamıyorum, özelden yardımcı olabilirim.
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Coilover sistemlerini pek bilmiyorum ama yay performansına şahit olduğum 2 araçtan örnek vereyim. 2 yay da FK marka 5cm lik Araç marka uyumlu araçlardan biri grande punto biri ise mkIV Golf. Puntodaki izlenimim şu yönde; araç bahsedilen 5cm lik düşüş gerçekleşmemiş üstüne üstlük konfor berbattı. Golfte ise neredeyse milimetrik bir şekilde 5 cm düştü ve konfor şahaneydi sanki OEM yay varmış gibiydi adeta hayran kaldım. Bazı araçlarda farklılık gösterebiliyor. Coiloverda aynı etkiyi yaratırmı hiç bilmiyorum fakat yaylarda durum bu şekilde.
Gott weiss ich will kein engel sein...
fk yay kullanan arkadasım vardı cok rahatsız ve cok pişmandı . bendede astra h var jom supersport marka coiloverlarım var gayet memnunum ılanımda var gercı satıyorum coiloverlarımı aracımı satmayı dusundugum ıcın . ilgilenen olursa pm atabılır.
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)