evet bostancı sanayi yakın sayılır olmazsa oraya gideyim fiyatları ne civarında piyasının üzerindemi aynımı
evet bostancı sanayi yakın sayılır olmazsa oraya gideyim fiyatları ne civarında piyasının üzerindemi aynımı
Ya jant yamuk yada balansın yok
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Jantların balansı bozuktur büyük ihtimalle ama jantları takarken flanş koydurdunuzmu araya çünkü flanşta titreme yaptırıyo benimde jantlar sıfır balanslar yapıldı ama titreme hala var flanşlardan dolayı.
bilezik takıldıysa o bilezikler yapıyor genelde içide dışıda tam sıkı oturması lazım. öylece sallama oturtup iş yapıyor olabilirler.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
balansa gittiğimde bu bilezik veya flanş dediğiniz şey varmı yokmu ondanmı olup olmadığı tespit edilirmi yani garanti sorunum çözülürmü, sıfır jant ve lastik alıp böyle bi sorun çıkınca iyice canım sıkıldı çünkü
Flanş zaten bakıncada belli oluyo gidin siz aldığınız yere bir baktırın bende flanş + bilezik taktırdım pişmanım eğer öyleyse göbeğe tam oturan bir jantla değiştirin onu çaresi varmı bilmiyorum varsa yardımcı olan olur heralde ama yoksa değiştirmek şart çok can sıkıcı.
Benim gozume pek cok gelmemisti tam hatirlamiorum ama cok olsaydi aklimda kalirdi.ben senelerce sagda solda rotcuya gittim memnun kaldigimi hatirlamiorum burayida met etmislerdi git makinasi yeni diye her zamanki gbi umutsuz gittim ama cikar cikmaz kopru yoluna baglanip 170 gordum.acikcasi sasirdim,bu arada bu kdr yaziorum ama simdi gitsem tek seferde bulamam heralde yanlis anlasilma olmasinn sakin tanimam etmem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)