maşallah çok güzel olmus
Printable View
maşallah çok güzel olmus
Yaptırdıktan sonra kendimiz yükseklik alçaklık ayarını yapabiliyor muyuz? Yoksa ustaya mı götürmemiz gerekiyor?
Tarık güzel olmuş valla birinci foto harika maşallah
bi kasise sert bir giriş yap bakalım.ses olup olmadığını o zman anlarsın.burda kötülemek değil amacım ***** aracın o kadar düşüklükte hangi custom amortisörü takarsan tak ses yapar.önemli olan sesi minimum seviyede tutabilmek.bunu sağlamakta kullanımla alakalı bence.sert kullanımlarda illaki azda olsa ses olayı oluyor.ama sakın ve yavaş kullanımda bendede ses yok.
ben de zaten savunma veya reklam amacinda degilim, belki ufak bi eksiklik olmustur sistemde, tekrar duzeltip takar diye demistim ama dedigin sekilde -tabiri caizse kasapça- bir yere dalmadigim icin yorum yapmam yanlis olur, bi gun yanlislikla cukur veya kasisten gecersem o zaman bakayim.. boyle fikir alisverislerii iyi oluyor sagol
ayrica o sert kullanimda ses olayini bir cok marka coiloverda da yasiyoruz zaten sanirim yapacak bir sey yok
aslında ses olması mantıklı.neden derseniz amortisör sert zaten.çukurda da esnemesi normal amortisöre göre kat kat zor olduğundan ses yapması normal.dediğin gibi kasap gibi çukura dalmadığın sürece problem olmaz ki öyle bir çukura neyle girersen gir dağılır :))
murat abi işinin ehli ya.gerçekten yapıyor.
Murat abi'nin numarasını verir misiniz ? Bir de dükkanın açık adresini...
Çok sağol...Numarası vardı bende bulamadım bi türlü :)