[QUOTE=kolaylı;2210066]Ön Takımı Yaptırın Sonra Gelırsenız Hallederız Ister Yay Amortısor Yapılır Istersenız Coıl Bu Sıze Baglı?
bu ikisinin biribirinden farkı nedir ? veya şöle diyim hangisi daha saglıklı teknik olarak![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
coil yaptirinca normalden daha iyi yol tutuşu olmasi gerekmez mi?
yol tutuşu ve konforu düşünmeyeceksiniz falan yazmişsiniz
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yanliş anlamayin beni ama sanki konu boş 1 2 örnek vererek sayfalarca gidiyor.
Siz daha iyi bilirsiniz ama mesela şöyle olabilirdi uygun bi şekilde lastik üstü basildiğinda coil cok konforlu ve yol tutuşu güzel olur ama dip bastiğinde ne konfor kalir nede yol tutusu gibi mesela
İlla markalı istiyorsanız, Siteye sponsorlardan SRK Shop satıyor mesela coilover.
http://www.techturkey.com/forum/srk-...er-kitler.html
Aracınız listedeki araçtan biriyse 6 cm basan coil yerine bunu tavsiye ederim.
Fakat özellikle EK kasada, hiçbir markalı coil, el yapımı coil kadar basmıyor arabayı.
En azından benim gördüklerim bu.
El yapımı coil'ide sadece önlere yaptırıp, arkayıda amortisör yay'dan basarsanız, hem daha az maaliyetli, hemde ön ayarlı olacaktır. Konforunuz ve yol tutuşunuzda gayet iyi olacaktır.
Şu ayrımı iyi yapın..
Dip basıcam diyorsanız gidin nam,canturk vs de yaptırın.
Ama arabam basık olsun yol tutuşta iyi olsun istiyorsanız markalı ürün alı
Aynen katılıyorum zaten markalı ürünler belirli limitlerde basıyor daha fazlasına izin vermiyor ama yok arkadaş ben sürünücem düz yolda altı yere vuracak diyorsan custom coil
Not:Herzaman söylerim arabanıza göre markalı ürün varsa imkanınızda varsa markalı ürün tercih edin benim aracıma olmadığı için başvurduğum bir yöntemdi ince eleyerek sık dokuyarak yapılan araçlara binerek kullanıcı yorumlarından sonra karar verdim.
Mersine bekleriz
Ben kısa yayların tak tuk vurmasından çok sıkılmıştım bir ara cantürk amortsre yaptırıcaktım. Ömer abi sağolsun numarasını verdi aradım konuştum gerçektende hiç esnaf gibi değil. Beni tanımamasına rağmen öğlen vakti işi vardır rahatsız etmek istemememe rağmen ısrarla her soruma tek tek cevap verip herşeye öz abin gibi çözüm üretmeye çalışan bir insandı cantürk amrtsörde konustuğum kişi. Ama ben kargosu burda sökülüp arabanın yatması falan çok zor olucak diye vazgeçtim.. Ama olurda elime biraz para geçerse kargoyu falan halledersem kesinlikle cantürk amortisrden baskasına yaptırmam
Edit: Esnaf gibi değil derken simdiki esnaflar gibi para peşinde değil anlamında.
Eski esnaflar gibi memnuniyet peşinde..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)