App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Cantürk Amortisör - Murat CANTÜRK' ten Şikayetçiyim, Mağdurum.
İlk önce şunu söyleyeyim gerek forum aracılığıyla gerek farklı yerlerden olsun internet aracılığıyla çok ürün alıp sattım.Sorun yaşadıklarım oldu, hiçbirini dile getirmedim.Kimsenin malını boklamak istemem, işine taş koymak istemem, şuana kadar yapmadım da.Fakat murat bey'in ticaret anlayışı sinirlerimi bozdu dile getirmek istedim.
Geçen sene bu zamanlar Mustafa kolaylı aracılığıyla cantürkten aracıma coilover yaptırdım, parayı yatırdıktan bikaç gün sonra ulaştı elime coiller.Koliyi ilk açtığımda zaten basit uyduruk bişey olduğunu anlamıştım, neyse çıktım gittim sanayiye coilleri taktırıcağım ne coil araca uyuyor ne z rot takıcak yeri var.Murat beyle görüştüm böyle böyle diye gönder değiştirelim dedi z rotları da kısaltıcakmışız nasıl olucak bilmiyorum gidipte ustama z rotları kısaltıcakmışsın usta dersem küfreder bana ama eyvallah dedik gönderdim coilleri.Coiller daha adrese ulaşmadan aracı satma muhabbeti döndü , zaten içime de hiç sinmemişti.Murat beyi aradım geri iade olur mu veya sende kalsın satılınca gönderirsin parasını dedim.Dursun 15gün max 1 ay a satılır gönderirim parasını dedi tamam dedim geçtik.1 ay oldu ses yok 2 ay oldu ses yok 5 ay oldu ses yok şubatta askere gitme ihtimalim vardı ocakta aradım abi dedim böyle böyle askere gidicem kaç ay oldu hala ses yok, hesap bilgilerini istedi verdim bugün göndericem dedi tamam dedim.2 hafta geçti arıyorum yarın göndericem vs oyalayıp durdu.Biara birine borcum vardı nakit sıkıntısı var aradım tekrar murat beyi abi dedim borcum var gönder parayı borcumu ödiyeyim tamam bugün yolluyorum dedi güvendik bizde alacaklıya söz verdik murat beyden yine ses yok, mahçup duruma düşürdü beni insanlara karşı.Neyse borcumu da zaten kapattım.Bir daha da aramadım.Askerliğim de mayısa ertelendi, nakit sıkıntım vs yok Allah'a şükür parasını vs boşverdim.Murat beyin utanıp kızarması gerekirken ben arayıp iki kuruş paramı istemeye yüzüm yok utanıyorum artık.Ki gördüğüm kadarıyla şehirdışından murat beyle ticaret yapıp mağdur olan çok insan var bende onlardan biriyim.Malını beğenmedim, ticareti ticaret değil, forumdaki pohpohlamarı görüp bi işe girdim burnumdan geldi.Bu saatten sonra murat beyle alışveriş yapmam yapanlara da dikkatli olmasını öneririm.Para bi gram umrumda değil helal hoş olsun güle güle harcasın.Cantürk amortisör'e tanıdık vs olmayıp + şehirdışı iş yaptırıcak olan kişiler başına gelicek olaylara karşı hazırlıklı olsun derim.Bana göre fazla rahat fazla gevşek ve üçkağıtçı tarzında sürdürdükleri bir ticaret anlayışları var cantürk amortisör ekibinin.
Yanlış anlaşılmasın başımdan geçen, içimden gelenleri yazdım.Murat beyin işini boklamak gibi pek bi niyetimde yok.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ticaretle uğraşan bir esnaf için yazılabilecek en ağır yazıyı yazmışsın.Son cümlende de "Yanlış anlaşılmasın başımdan geçen, içimden gelenleri yazdım.Murat beyin işini boklamak gibi pek bi niyetimde yok." yazmışsın ama zaten adamın işi ile ilgili yazılacak kötülenecek ne varsa yazmışsın.Bence 5-6 ay zaman geçmiş birkere olsa kalkıp yanına gitseydin belki daha iyi bir çözüm olurdu.Ama şunu söyleyeyim ben kendisini severim sayarım banada iş yaptı ufak tefek aksaklık bende yaşadım ama gittim halletti kaç aydır sorunsuz kullanıyorum.Tutupta buraya onu rencide edici yazılar yazmadım.Kendisine bu konuyu sordum.Parayı bir müddet yatıramamış doğru ama senin bu olayların ortasında beyin kanamasından kardeşini kaybetmiş bir yandan kardeş acısı varken bu sorunları yaşadım dedi.Ve zaten parasınıda yatırdım dedi.Ben kendisi ile bugün görüştüm zaten hatta bana şunu dedi;Benim bilgisayarla ilgili fazla bilgim yok.Bana techturkey den bir üyelik aç çünkü hakkımda bu tür yazılar yazıldığı zaman ben yine burdan tüm gerçekleri yazmak isterim cevap vermek isterim.Cevap yazmadığım zaman ben yanlış değerlendirilebilirim diye düşünüyo kendisi bende bugün onun adına normal bir üyelik açtım.Bundan sonra kendisi ile sık sık yazışabilirsiniz.Lütfen bence anlayışlı ve sabırlı olalım kızmayalım bu sadece bu işlerde değil her işte geçerli olsun iyi günler dilerim...
Murat abi gibi şeker gibi birisinin hakkında böyle yazılar görmek gerçekten üzüyor beni. Ortada bir yanlış anlaşılmala birşeyler dönüyor ama anlamıyorum. Ben coil yaptıralı 8 ay oldu sorunum yok. Ama kullanıma bağlı olarak coillerin bakıma ihtiyacı var benim görüşüm biraz tatsız gelmeye başladı aradım söyledim gel hallederiz dedi. Günde kaç kişi arıyordur Murat abiyi bir sorununz birşeyiniz varsa gidin yüzyüze görüşün derim. Murat abiye nerelerden araç geliyor sonuçta hiçbir zaman yok demeyen birisi ve para düşkünü değil buna eminim. Ben 1 ay borçlu kaldım bir kere telefon açmadı. Ya ben çok şanslıyım iki aracımda da sorun yaşamadım ya da sorun yaşayanlar şanssız takdir sizin.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yav bu adamı bende 1 sene önce arabayı bascaktım ızmırden gelmıstm meganlarımı ayarladı ıyı bır ınsandı hıc oyle bırıne benzemıyrdu alhalla
www.honda-tech.com
Ödeme konusunda biraz sıkıntı yasadım yaptıgı isten sıkıntı yasadım ben ve arkadasim ısinden memnun kalmadık insanlığına bı şey demem
C R M performance
söylenenler kesinlikle doğrudur hata mutlaka olur önemli olan arkasında durmaktır bu şahıs zaten fazlasıyla arkasında duran bir insan murat abi bu arada bu işleri yapan başka firmaların kendisini eleştirdiğini duymuş görmüş v.s buda çok acı bir durum kendisi bu konuda ben bu zamana kadar hiçbir esnaf arkadaşımın yapmış olduğu işi eleştirmedim diyo bu yakışık mı sizce? üyeliğinin onaylanmasını bekliyor yakında yorumlara cevaplara başlar zaten...
tuncaykyz sen olsan ızmrden ızmte ıstemedgn coil icn gdermydn adama gdıp yuz yuze gorusseydn dyorsun.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hani uzak mesafe haklısın ama mutlaka birçare bulunurdu bence zaten kendisine şunu dedim abi sen bundan sonra ürünü yap gönder parasınıda isteme taksınlar memnun kalırlarsa parasını gönderirler eğer aksaklık yaşarlarsa halledip tekrar gönderirsin iş rayına oturuncaya kadar ilgilen dedim
o cok mantklı bı cozum degl bu sefer de amortsorcu kendını amorte edemez dolandırıcı cok. Bıde sen tanıyosun o yuzden senın ıle bu adamı tanımayanın bakısı aynı olmayablr arkadas 5-6ay sabretms
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yazdıklarımı beğenmediyseniz editleyebilirim, sıkıntı yapmayın.Bişeyler peşinde değilim çünkü ben murat bey canımı sıktı artık içimden geleni yazdım.5-6 ay değil 1 sene oldu buarada.
Siparişi verdim 2-3 gün sonra geldi coillerim denedik olmadı vs geri gönderdik 1 yıl para yatıcak diye bekledim.Murat bey telefonla görüşmelerimizde samimi, cana yakın olduğundan bu zamana kadar ne onu sıktım nede söylendim.1 yıl bekledim doğru düzgün aramadım bile.Sözüne güvenip başkalarına söz verip mahçup oldum kısacası paramla rezil oldum ben.Murat beyi her aradığım gün bugün yatırıcam diyordu ki iki kere sözüne güvenip bankaya kadar gittim yatırdıysa alıyım paramı diye de boşver.
İzmirden izmite kalkıpta coil için gitmem, her sorun yaşadığımda izmite mi gelicem ben? Marka coil alırım bakarım dalgama.
Ki zaten custom coilde mantıklı bi olay değilde milletin övgülerine yağlamalarına güvendik bi işe girdik burnumdan geldi.
Dediğim gibi yazdıklarım sizin veya murat beyin hoşuna gitmediyse silerim, canınız sıkılmasın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)