Abi biraz daha bassaydın ya arabayı..
Yüksek bırakmıssın baya..
Birde aracı artık boyaya sok, jantları da bi boyat tekrardan :)
Biraz daha basarsan bence konfor biraz daha artabilir, gerçi sekme yok diyorsun ama..
Printable View
Abi biraz daha bassaydın ya arabayı..
Yüksek bırakmıssın baya..
Birde aracı artık boyaya sok, jantları da bi boyat tekrardan :)
Biraz daha basarsan bence konfor biraz daha artabilir, gerçi sekme yok diyorsun ama..
Tayfun abi bu referanstan sonra daha düşünmeye gerek yok zaten benm dip basıklık gbi bi gayem de yok inş bu hafta içi bi tane daha racelandlı civic cıkıo piyasaya :)
Abi ücret konusunda bilgi verebilir misin özel değilse.
Kardeşim 800 tl ile 900 tl arası satılmaktadır. Bi rivayet duydum onu gökhanla konuşacağım. Kalırsa önümüzdeki ay bi takım daha stoklayabilirim bi ihtimal.
tayfun abi ayarlama nasıl oldu..eskisine göre dahamı rahat ayarlanıyo yoksa gene zormu dönüyor segman?
Wd40 ile gayet güzel dönüyor ama yinede arabanın üstünde zor tabi dışarda 30 sn.
Bi dibe alıp foto çekseydin ya kanka.
Çok merak ediyorum, max ne kadar bastığını.
Ona göre stock'layabilirim kenarım.
Kanka sana zahmet müsait bi zamanında ön ve arka en dibine alıp bi foto çekebilirmisin :)
Mucx :)
ugrastıgımıza deydi fakat ambalajlama hatasına dıkkat edılmelı :( ayrıca yol tutus daha kalıtelı aracda esneme yok fakat sekmede mınımuma ınmıs cok kalıtelı sayılmaz ama ne kadar ekmek o kadar köfte bu paraya el yapımı yerıne fabrıkasyon bır mal sonucda ;)
Burak düzelttinmi yayları sen ne kadar düşürdün.
aksaray bys de gördüm raceland coil pek bi övüyor herkes,bu konu dahada aydınlattı teşekkürler.
miami sertligi nasıl bunların sertmi ortamu
ben kendi deneyimimi yazyım..en altın 2 parmak yukarsında kullanıyorum orjinalleriyle aynı gibi çok sert olmuyo araç..tayfun abi bu arada bu ön arka yayları değiştirince arka taraf böyle yol üzerinde sıra sıra tırtıklar varya orda kıç atmaya başladı orjinaldede olan bişeydi bu ama ilk montajda kutudan ters çıkan şeklinde bu sorun ortadan kalkmıştı şimdi gene başladı sendede varmı abi bu