leventle bana kanaat etmedın heralde sana bı tavsıyede bulunıyım coıllerı taktıktan sonra en alt sevıyeden 1-2 cm kadar yukarı kaldır en dusuk ayarı o sekılde verıyor yere 61 cm yada 51 cm kadar.camurlugun tam ortası
Printable View
Herkese merhaba,
Konu için teşekkür ederim, faydalı olmuş..
Aracım 04-05 Makyajlı Civcivlerden :) ( 205/40/17 jant lastik var )
Yayla işin içinden çıkamadık, önlerde çamurluk lastik arasında 2 parmak boşluk var o arayı kapatmam lazım :) Araştırmalarım neticesinde Raceland almaya karar verdim ancak; yurtdışındaki fotoğraflar dışında ülkemizde raceland coiloer takan 04-05 makyajlı kasa Civic göremedim, varsa paylaşır mısınız ?
Sorularım ;
- Benim işimi görür mü, arabayı boşluk kapanacak kadar basabilir miyim ?
- En dibe bassak ne kadar iner ?
- Bu tip sistemlerde amortisör patlaması gibi bir durum söz konusu oluyor mu ve buna karşı firmanın garanti vermesi gerekir mi ?
- ***** yay girişimlerinde yok direksiyon turunda ses var, çukura girince arabadan parça kopacak gibi ses geliyor gibi türlü şikayetler olabiliyor, Raceland takarsak bu sıkıntılar sona erer mi ?
- Eibach ve FK kullanmış birisi olarak bizim kasa için satılan Raceland 'ler de sertlik nasıldır ?
- Son olarak TÜV 'den geçer mi ?
Şimdiden teşekkürler
Sevgiler
Biliyorum hemen cevap beklememek lazım ama biraz acele ediyorum size zahmet :)
Cevap günceli :D
Bulduysan al kullan herkes memnun lastikler kayboluyor çamurluk içinde.
Ben yardımcı olayım :) Raceland coilover takılı 04-06 civic.. Bu resimde ki halinden daha rahat önleri 2-3 cm arkaları 4-5cm basabiliyoruz, ayarını da daha tam yapmadık arkayı hafif kaldırıp önüde biraz daha indiricez.. 215/40 /17 ler mevcut, hiç düşünmeden alın, fiyatına göre mükemmel ürün.. Yay la mayla olcak iş değil :)
http://img835.imageshack.us/img835/2...tonemapped.jpg
benim jantlar ne hale gelmiş behh maşallah :D
Tayfun Bey teşekkürker.
Gökhan Bey gòrselli olarak aradığım cevaptı çok teşekkürler, peki amort. veya yaylardan ses konusunda şikayetiniz var mı ?
raceland yokı pıyasada olsada ucuk fıyat ıstyrlar
Aynen onlar :) msi gibi oldular işte güneşte filan görme fena :)
rica ederim, hiç bir ses yok, zaten yay kullandığınız zaman vtec2 lerde ön amortisörlerin üst tablasının içinde ki bilyalar problem çıkarabiliyo aradan kaçıyo vs bu seferde inanılmaz ses yapıyo.. Coilover alınca yayları amortisörlerle birlikte komple çıkarıp coilover ları taktığınız için hiç ses vs olmuyor, yay atlaması vs yok mis gibi, hatta amortisörleri de sıfırlamış oluyorsunuz sonuçta..
Çok basıklık güzel duruyor ama aksların ve aks başlarının ayrıca ön takımın ergonomisini bozuyor :( bunda dikkat etmek gerekli bence. Yol tutuş ve aracın yola verdiği kuvvet değişiyor.
Aslında tek isteğim; tamponla çamurluk arasındaki boşluğu kapatmak, lastiklerin çamurluk içine girmesini istemiyorum.
Tayfun Bey nasip kısmetse bir tane buldum çarşamba perşembe gibi teslim alıcam.
o arac dj 007 ve artık turbo :)