abilerim arkadaslarim yuksek hizlarda genelde 100-110 dan sonra direksiyon asiri derecede titremeye basliyo arac manuel 99 elentra neden kaynalaniyodur acaba?
abilerim arkadaslarim yuksek hizlarda genelde 100-110 dan sonra direksiyon asiri derecede titremeye basliyo arac manuel 99 elentra neden kaynalaniyodur acaba?
rot balans ayari olma ihtimali yuksek , lastik basinclarinida kontrol et derim .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
rot balans a git
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
ben balans yaptırdım her şey düzgün olmasına karşılık 120 den sonra yine titreme var
araç üstünde bi makinayla yapılması daha mı sağlıklı olur...
Arac uzeri daha saglikli diskler yamuk oluyor vs onun boslugunuda alir gibi oluyor.eski aracmda diskler egrilmis haberimiz yok sifir lastik balans yapiyolar tutmuyor uc kere yaptilar yemedi dedm anlasildi sizde is yok kendi balanscima gittim hemen dedi diskler yamuk tornalattik uzerindede balans yapti meg1 200 de direksiyon birak git![]()
Anlamistim aslinda ama ozamanlar daha cahildik bu konuda ne yalan soliyim adamda uzerinde yapmayinca balans oda anlamadi.zamanla basimiza gele gele tecrubelendik
Bide adam bna demezmi teste ciktik bu arabada basma bisi vR pedal titriyodedim tamam hallederim beles yapinca bukadar oluyor bida gidip para verdik sonra
![]()
frende yapınca bi sıkıntı yok sadece 55-65 mile dan sonra felan ciddi şekilde titriyo bazen azalıyo veya gazı bırakınca titrmeye başlıyo gibi
Valla bilmiyorum baya kullandik sonra satildi arac adama solemistik torna yaptirdik diye kufur yemeyiz titrerse![]()
wheel balance
direksiyonda çekme yoksa, direksiyon yan durmuyorsa alignment'a gerek yok
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)