hayırlı olsun merakla bekliyoruz![]()
hayırlı olsun yakışmış bence
bencede yakısmıs cok begendım bu jantı nerden buldunuz ? bende boyle bısey arıyorum. Mk1 doblo için.
güle güle kullanın yakışmış . yalnız bu tip kapalı jantların fren disklerini soğumasında negatif etkisi olduğunu unutmayın .jant tan sonra fren mesafelerinizi nacizane daha mesafeli olarak bırakmanızı öneririm .hayırlı olsun iyi günler
beyaz 99 1.6 ies
bende jantlarımı değiştirmeyi düşünüyorum ama OZ'lara kıyamıyorum ve yerine beğendiğim Advan RS'lerin 108'ini bulamadım
Aldığınız jantlarda değişik olmuş germanm style'a uymuş bence![]()
O DD'ler arabayı dokmuyo mujantlarda güzel olmuş ama basıp + arkaları biraz çapraz durduran şeyden takın hep ismini unutuyorum ya
ozaman güzel dah iyi olur
tatildeydim cevaplari simdi goruyorum kusuruma bakmayin..
valla ben begendim jantlari, farkli durmasi bi kere mutlu etmeye yetiyor beni
sadece lastiklerimin ebatlarindan pismanim, keske 50 yerine 40 yanak alsaymisim, hem janti fazla gostermedi hemde cok iri durdu aracta..
bbs meselesindede aslinda bbs rs1 asigi biriyim ama onunda b.ku cikti, heryer cakma rs1 dolu, o yuzden vazgectim..
dd ler arabayi dokucek az kaldi
herkese tesekkur ediyorum![]()
abi böyle daha farklı bence bbs ye falan gerek yok bu jantlarla güzelleştirmeye çalış.yanak ölçüsü yüzünden biraz büyük duruyor evet.ince yanak lastik alınsa araç biraz daha basılsa birazda kamber efsane olursöylemesi kolay tabi ama yaygınlaşan bbs ye yönelmek yerine bu şekilde bir yol izlenebilir.
janti taktim artik degistircegimi sanmam
fiat jant gobek armalarinida vw ile degistirdim..
balon tamponlarim falan var evde bayramdan sonra onlarida takicam araca, o zaman biraz daha guzellesicek bakalim..
almanyadan amcaoglunun far sis ve sinyal takimarimi getirmesini bekliyorum..
neyse onlarda hallolsun bi konu acarim artik
lastikleride takasa cikardim ama pek kimsenin birsey dedigi yok, boyle kalicak sanirim ya..
bi takim daha lastik alamam kasar yani
ha buarada kamber ofsetli jantla daha hos duruyor, bunun icin kambere bence gerek yok..
zaten kamberi verdigim an lastikler direkt amortisorlari oper, o kadar yakin arasi![]()
hayırlısı abi en kısa zamanda aracın bitmiş halini görmeyi isteriz allah sabır versin yardımcın olsun şimdiden![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)