kanka 5x100 olan ölçümü 5x112-114,3-120 gibi bir ölçüye değiştirmek istesem bijonlarla nekadara mal olur?
kanka 5x100 olan ölçümü 5x112-114,3-120 gibi bir ölçüye değiştirmek istesem bijonlarla nekadara mal olur?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
malzemelerı yazdım kanka onları karşıla sana işçilik yok benden hediye
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
kralsınsöz gri plastidip çıksın hediye etcem
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Selamlar. Aracımın arka tekerlerde 4x114.3 ü 4x100 e çeviren spacer zaten var. şimdi önlere de takmak istiyorum ki çift aplikasyonlu jant almaktan başka seçeneğim olsun.
Bana 2 adet 4x114,3 ü 4x100 e çeviren spacer yapabilir misiniz? Sanırım bana 15 mm yeterli olur. Vaktiniz varsa fiyat verirseniz sevinirim.
Sipariş beklerken forumdan uzaklaştırılmış adamHay allah.
Telefonla ulaşabilirsen iyi olur abi,
0532 296 otuzüç ellidokuz
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
aha bizim ürün
abi eline sağlık, araç üstünde fotoğraf eklerim teslim aldığımda![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
abi bana şu katalitik sensörü için 2adet vida var onlardan lazım... bi konuda yazmıştın bende var temin edebiliriz diye... yanlış mı hatırlıyorum...
03 STİ
dogru hatırlıyosun kardeşim kat iptal için sensör yanıltıcı dıyosun , yaparız arıza yakmaz
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Bende 4*100 olan bijon ölçülerini 5*120 yaptırmak istiyorum banada bilgi veriren sevinirim![]()
Gökhan CEYLAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)