Hayatınız bu kadar ucuz olmamalı yüksek ar-ge teknoloji gerektiren ürünleri mahalle arasındaki imalathanelerden almak çok mantıksız bence bu fikre varmak için ürünü kullanmak gerekmez bence .
Printable View
Hayatınız bu kadar ucuz olmamalı yüksek ar-ge teknoloji gerektiren ürünleri mahalle arasındaki imalathanelerden almak çok mantıksız bence bu fikre varmak için ürünü kullanmak gerekmez bence .
Gereksiz sırf yazmak için yazılmış olan mesajları pas geçiyorum, tabi ki ilk tercih marka coilover ve marka yay, daha sonra yaptıracağım eğer bütçem yetmiyorsa veya aracım için kaliteli marka sistem yoksa custom coil , oda olmazsa soğuk presstir . 1 yıldır sorunsuz problemsiz kullanıyorum namda yaptırdım hiç bir bağlantım vs yoktur oradakilerle . gayet memnunum
Arabam alçak dursun diye, hala ama hala bu yollara başvuranların olması çok şaşırtıcı.
Sürüş emniyeti, yol tutuş hepsi ama hepsi kötüleşiyor dendi, ispat edildi.
Arabasına fiyat farkı yüzünden bunu yapan kullanıcıların arabalarını ikinci elde alırken dikkat edin. Sadece şekil için, dinamikleri bozulmuş, şasesi zorlanmış bir araç alacaksınız.
namdan sonra 30bin sonra aracın taban sacının esnedigini şahit oldum.
Hocam Başaran Amortisöre gidiyosun mutlu mesut evine geri dönüyosun :)
Boyalı araba alırım custom coilli almam. Yaptıranlar araçlarınıda yazsınlarda 2. el piyasasında karşımıza gelir alimallah.
Daha gecen gun pasaogluna gittim, ordaki musterilerden birinin arabasina custom coilover yapilmisti adam agliyordu.
Giderken arka yay cikmis, allahtan egzoza takilmis da dusmemiş .
Daha ne diyim ki, hala ama gidip yaptiran var, x marka olmus y marka olmus, her arabaya ayni yayi kullaniyorlar, insaf arkadaslar yapmayin.
eski sistemde yaylar kısa oldugu için arabayı kaldırdıgınızda yaylar direk boşa çıkıyordu. onu görünce demiştim ztn bununla insanlar nasıl geziyor diye ama simdiki sistem daha farklı dişliler flanşlar büyütülmüş yaylar değişmiş namdaki bildiğin markalı ürün gibi olmuş he genede nekadar güvenlidir bilmem ama eskisinden milyon kere daha iyi oldugu kesin
Millet neyle uğraşıyor biz ne anlatmaya çalışıyoruz...
http://www.techturkey.com/forum/do-i...im-veledi.html
Bırakın ölsünler niye kasıyorsunuz ki. Doğum kontrolü kullanılmıyor zaten nufus git gide artıyor. Doğanın dengesini koruması lazım. Teşfik edin bence boşverin.
Sonra istanbul trafiği çok arttı reröre. Sen ölmezsen ben ölmezsem kim ölecek?
Konuyu hortlatıyorum ama Nam coil kullanan arkadaşlar var mıdır acaba corsa d aracımda kullanmayı düşünüyorum ama fikirler beni kararsız bıraktı iyi bir yay mı alsam yoksa coil alıp muayyenede yada toprak yokda coilin avantajlarından mı yararlansam bilemedim şimdi ?
Nam amortisörde Nizamettin abinin tezgah başına geçmeyeli 10 sene olmuştur. 2007 yılı gibi Şakir askere gittiği dönemde geçri. Şakir usta dönünce tezgahı gene ona bıraktı. Mekanikçi Cem hala orada sanırım ama 10 yıldır o dükkanda coil yapan Şakir usta kendi yerini açtı. Face'te sağda solda illa ki denk gelmişsindir Sakiristain diye.
Hocam özetle Sakiristain mı tavswiye ediyorsunuz ? Ben ankaradayım ankarada Sakiristain var mı nam gibi ?