kusura bakmayin saygisizlik etmek istemedim, yazdiktan sonra aklima geldi benimde, gereksiz oldu duzeltme.
bu arada ben de atakent 3. etaptayim. 2 tane 106 harcadim belki denk gelmisizdir. kirmizi beyaz cooper la dolaniyorum ara sira nisanlimla beraber, gorursem bi sellektor yaparim size..
yok önemli değil sizde kusura bakmayın bi kırmızı beyaz mini duruyo evin önünde ama sizinkimidir bilmiyorm plakası aklımda değil
orası değil sanırım yaa milli eğitim müdürlüğünün orda görüyorum genelde yok kenarında stock mini one sanırım
yok degil![]()
ek olarak, halkali koprusunun orada bir peugeot citroen ozel servis var, ismini vermek istemiyorum simdi belki biliyorsunuzdur. oraya gitmenizi tavsiye etmem aklinizda olsun.
iyi gunler.
tşkler bi kaç özel servisten dilimiz yandı esenyurtta usta buldum ona gidiyorum artık
Genelleme yapmak yanlış olur. Kendi aracımda eibach 3,5 cm, eibach 5 cm ve FK 6-4 cm kullandım. Eibach 5cm ve FK 6-4cm'in konforu arasında hiçbir fark göremedim.
Bu arada 85 TL FK gerçekten enteresan.. Sahte olabilme ihtimali üzerinde durmak lazım.. Böyle bir durum varsa elbette sert-az veya dengesiz düşüren bir duruma sebep olabilir FK diye satılan yay.
dün eibach 5 lik aldım life tuningten 180 TL.. coil-ex vardı 150 TL ama eibach ı tercih ettim hafta sonu takılcak bakalım hayırlısı. tşkler herkese tavsiyeleri için...
300 tl fiyatı olan yayı 180 e nasıl verdiler![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
İthalatçısında 110 Avro liste fiyatı var iyi fiyat valla bende akşam gidip bir bakayım alayım 2 takım.
valla adamlar fişini faturasını kutusu verdiler yayların üstünde seri kodu markası basılı gayet orjinal..uçuk fiyat isteyen bi kaç yer mevcut bunlar tuttuklarına bu fiyattan geçiriyolar sanırım.
bikaç güne gidip kendim bakıcam eğer orjinalse 2 takım alacağım.
hadi bakalım hayırlı olsnn. eğer orjinal olmadığına kanaat getirirsen banada haber verde gidip cıngar çıkarayım
değilse orjinalle arasındaki farkı kıyaslamak için fotoğraf eklerim.
fiyatları düşmüş yaylarınn
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)