Arkadaşlar aracım opel vectra 94 1.8 aracımın ön amortisörlerini değiştirdikten sonra aracımın ön tarafı arkaya göre daha yüksek oldu. Arka taraf öne göre biraz daha alçak fakat her 2 kısımda oldukça yüksek 140-150 dedinmi yolda gezmedik şerit bırakmıyorzgeçenlerde sanayide bir muhabbet esnasında bu konuyu açtım cantürk için bu konuda uzman olduklarını okuduğumu söyledim fakat bana kesinlikle oraya iş yaptırmamamı arabaların anasını ağlatıorlar gibi cümleler duydum. başka bir amortisörcüye gittiğimde iste derdimi anlattım zaten aracı görür görmez bana arkdşm sen bu arabayla nasıl geziorsun arkası alçak önü yüksek dedi. bende nasıl alçaltırız dedim. bana söylediği aynen şu :
" Yayları kesmeden ısıtmadan tablayı aşağı çekmeden aracın normal yaylarını spor yay gibi yapıyorz." dedi. şimdi size sormak istediğim aracımda Gazlı amortisör var. yaylara bir işlem yaptırdığımda sizce amortisörlerim patlarmı ? Aracımda sekme olurmu ? Bnm basmak istediğim seviyi lastiğin üst hizasından 2 parmak üstü. Bana olumlu ve olumsuz yönlerini söylermisiniz. Aracıma ait eibach spor yaylar 660 TL civarlarında çünkü![]()