Ufak bi bilgi veriyim, elde ettiği süre Ferrari 458'den hızlı.
86 TRD Griffon Concept
Ufak bi bilgi veriyim, elde ettiği süre Ferrari 458'den hızlı.
86 TRD Griffon Concept
Keiichi sürse daha iyi bir süre elde eder diye düşünüyorum. Pek fazla da sıkmamış makineyi. Yapılan modifikasyonların ve elde edilen güçlerin bilgisi var mı?
RESPECT YOUR ELDERS
Keiichi, Toyota veya TRD nin test pilotu olmadığı için öyle bir şey ancak araç satışa sunulursa olabilir
Süspansiyon elden geçmiş, ön-arka tampon, kapılar, tavan, kaput karbonfiber.. ön çamurluklar karbon, camlar polikarbon.. = 1038kg
Motor içindeki bilgileri TRD gizli tutuyor deniliyor ancak FreeFlow Egzoz sistemi olduğu kesin.. Dıştan göründüğü kadarıyla.![]()
Sürücünün biraz pasif olduğunu düşünüyorum ben Levent abi şurası dikkatimi çekti Tsukuba da sektör 1 olarak adlandırılan bir kısım var. Eğer yanılmıyorsam;
Keiichi bu sektörde ek9 b16b ile 25 saniye ile girdi. ( bu bölümün öncesi bol virajlı asıl yeteneğin belli olduğu kısım olarak düşünüyorum ben )
86'yı süren araç 24 ile girdi 1 saniye fark var. Tabiki de pistte 1 saniye çok büyük ama tur derecesi 86'nın 1.01 iken b16b 1.05. Yani sektör 1 de biraz çuvallamış. Sadece söylemek istediğim daha iyi sürücüler ile daha iyi bir zaman çok rahat çıkacaktır.
RESPECT YOUR ELDERS
Bu hafta 458 alıcaktım şıu videodan sonra kafamda soru işareti kalmadı
Ve toyota siparişi verdim
Teşekkürler
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Dun dubaide calisma arkadisama aldik. Kafayi yersiniz,27300 dolar orada gt86.
Manuel vites, siyah boya.
Ya saçmalık kardeşim toyota ya okadar para verilirmi yazık resmen adam s....lar haksız kazanç
Vergiymiş bimemneymiş geçsinler bu saçmalıkları Karları inanılmaz bu araçtan
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
27000$ = 49 000 TL %84 vergi = 41160 + 49000 = 90 160 + KDV %18 = 16.122 + 90.160 = 106.388 + sigorta + mtv
ya o açıdan bakarsanız gtr ;
usa'da 85k $ = 150.000TL
avrupada 90k € = 215.000TL
türkiyede 150k € = 350.000TL (ve türkiyede grey market yasal olsa daha da pahalı olurdu)
arabanın fiyatına takılıyorsunuz fakat sırf bu araba yüzünden toyota bütün servis ve satış elemanlarına eğitim vermek zorunda, arabanın yedek parçalarını bulundurmak zorunda yani 1 tane araba satmadan önce masraf etmek zorunda.....
4 ay önce manuel'ini almış biri olarak ( zamanında ilk çıktığında aldığım evo x mr ve rx8'lerim içinde aynı şeyler söylenmişti ) ben ilginç olmayan arabayı sevmiyorum yani her malın bi alıcısı var
Gidişi içinde bana bi fn2 bulun ikiside 200hp dener görürüz![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)