Ya sabir..... @kalipson bu piste yetisir mi projen? Ben guzel supriz yapacagim. Sorunsuzluk ilkesiyle yola cikiyorum![]()
Ya sabir..... @kalipson bu piste yetisir mi projen? Ben guzel supriz yapacagim. Sorunsuzluk ilkesiyle yola cikiyorum![]()
Megane RS ile alakalı, özellikle Megane 2 RS ile bi alıp vermemezlik var. Sebebini bilmiyorum
Şaka bir yana...
Arkadaş sen de çok alınganlık yapıyorsun; farkında mısın? Millet salak saçma neler yazıyo... Takmıyorum bile artık. Sen çok takılıyorsun. Kötü niyet olsa yardırıp dururuz burada klavye delikanlıları gibi. Maksat tebessüm yaratabilmek. Onla bunla bilmem ne geçmek değil emin ol. Vallahi yav.![]()
Bir konu açılmıştı.Bir arkadaş önden çekişli bir araçla drift yapılıp yapılamayacağıyla ilgili bir şeyler söylemişti ve paylaştığı videoda Megane RS vardı.Konuyu bir türlü bulamadım.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Hayir anlamadigim su; birileri birseyi savunurken baska birileri karsit gorus savundugunda neden ya sabir cekiliyor ya da kotu muamele goruyor? Bu kadar mi disa kapaliyiz...
X parti zihniyeti bu kadar mi isledi icinize de bu kadar benden olmayan olsun gitsin seklinde kutuplasiyorsunuz... kendinizi ne saniyorsunuz da her karsit goruse hasa bu ne curret zinhat olmaz modunda yaklasiyorsunuz..
Yapmayin...
Adam olun efendi oldun... adam olun u kime dedigimi cok iyi biliyor o sahis kimse uzerine alinmasin...
Ulu orta geyik yapip sonra senin argo tabirinle ta...ni baska yerde ara dediginde sen baklisin degil mi... tebrikler..
Ayibin yolunj kaybetmissin, insanlarin sabir sinirlarini zorluyosun hala ayiptir sabirdir utanmadan yaziyorsun.
Ilim ilim bilmektir ilim kendin bilmektir azcik kendini bil ya hadsiz adam
megane 3 coupe günlük kullanımda dahi çok sık arkayı bırakabiliyor![]()
kullanımı cok keyifli bir arac,tabi esp bizde kapanmıyor orası ayrı.
2002 Renault Clio 2 HB 1.4 RXT-09FT336
2009 BMW 116i - 35KEF63
2012 Megane 3 Coupe 1.6 dci GT-Line - 35KES64
2014 BMW 116d -35KNG94
2007 Honda Fit Sport - AP90287
bunalrdaki arka lastiklerde bir numara var başka türlü bu kadar temiz gitmez sanırım
lastiklere ne yaptılar acaba![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
arka lastikleri tam slick takıp gres yağı sürmüş gibiler
Çözüm 3 harfli, pvc. Japonyada da yapıyorlar daha gariban arabalarla
'98 Peugeot 106 XS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)