Ringle ilgili paylaşım yapan facebooktaki bir sayfada kaza fotoğrafları gördüm.
Pazar günü pistte bir araçtan yere sızan yağ kazaya sebeb olmuş.
Olayla ilgili video yüklemişler, kazaya karışan sürücülerle ilgili bilgi paylaşmamışlar malesef
Ringle ilgili paylaşım yapan facebooktaki bir sayfada kaza fotoğrafları gördüm.
Pazar günü pistte bir araçtan yere sızan yağ kazaya sebeb olmuş.
Olayla ilgili video yüklemişler, kazaya karışan sürücülerle ilgili bilgi paylaşmamışlar malesef
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
en cok korktugum kaza turu. kazadan siyrilma ya da kacma sansi cok az. arkadan gelenler de piyango misali ne olacagi belli olmayan kaza turu. Olenin olmamasi sevindirici.
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
oil spill in kaza anı videosu yok mu acep?
:ramo
Yazık günah.Ölüm olmaması sevindirici.Böyle bir durumda ödeme nasıl oluyor yada oluyormu.Piste girince kaza sonrası maddi hasar tamamen araç sürücüsünde normal şartlarda ama bu durumu merak ettim.Pert olan çok araç var.Yağ akıtan aracı tespit edebildilermi acaba
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri
Almanları tanıyorsamki emin ol tanıyorum tespit etmek için ölümüne takip edeceklerine emin olabilirsiniz derim hatta bence çoktan bulmuşlardır bile.
ha kanunen ne olur orası tartışılır ama bana kalırsa acımasızca yağı akıtan aracın sigortasına fatura ederler diye düşünüyorum
vay anam vay diyelim o halde
yalnız şuda var bu piste çıkan insanlara muhakak siz sorumlusunuz diyerekten birşey imzalatıyorlardır değilmi yani burada polis yada trafik kuralı geçerli olmadığı için diğer sürücülerde bu sorumluluğu kabul ettiği için bence sadece piste gelen maddi hasar, arkadaşın dediği gibi helikopter vs masrafı fatura edilir araçlardaki hasar söz konusu olmayabilir.
açıkcası bende merak ettim.
yalnız ring ve oil spill kelimelerinin bir araya geldiği nadir çekimlerdin genelinde illa bir bmw var, acep yine bir bmw mi sebebki
Imza falan yok,ode parani al pass kartini o kadar.
Zaten oraya girdiginde bazi sartlari kabul ediyorsun.
Yag doken araca degil,herkes sorumlulugunda ki hasari oder...
rs4 ilk video gayet sağlam yanaşıyo sağa sonraki hale bak tavan kopmuş araba 106 boyutlarına düşmüş
ölenin olmaması çok büyük şans ama farklı yerlerde 6 ağır yaralı yazıyo allah yardımcıları olsun
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Geçmiş olsun. İlk videonun ikinci kısmında sağ altta arkadan gelen porsche'den çekim var. Leon sürücüsü de deli düzeltmiş arabayı hakikaten. Adam hiç istifini bozmamış bile koltukta. Demek ki bu çekimden kısa süre sonra arkadan gelen araçlar birbirine girdi.
Ringde ne olursa olsun aşırı yavaşlamamak gerekiyor, bazen her turda bariyerde duran araç görmek mümkün oluyor , kaza her zaman var fakat yardım için durulacaksa da yeri çok iyi belirlemek gerekiyor. O kadar fazla viraj ve ağaç var ki neredeyse tüm pist kör diyebileceğimiz şekilde gazlamaktan ibaret. 180 ile viraja giriyorsun arkasında ne olduğunu görmüyorsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)