şaşirmiş bu adam ya
en sondaki hintliler çok komik olmuş ama gorilin merdivenden atladıktan sonra yürüyüş tarzı çok komikti![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
çok fantastik olmuş. goriller, maymunlar cehennemi filmine atıfta mı bulunmuş acaba![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
çok kaliteli olmuş. hakkaten ağlatmış video..
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Efektler muhteşem;
uçuş sahnesindeki egzostaki patlama bir mermiyi andırıyor...
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Süper film gibi. Şimdi bize de imkan verselerdi, ben de yapardım, ben daha iyiyim diyen bir sürü kişi vardır![]()
セルカン+レーラ=愛
Ken Block yetenekli biri bir şey dediğimiz yok eyvallah ancak şovmenliği bıraksın artık .. Bu işin içinde olan herkez küçük alıştırma turları ile yaptıklarının aynısını yapar bunlar yapılmayacak şeyler değil.Kendini ralli parkurlarında kanıtlasın böyle şovlarla değil.Bence Ken Block bu tür videoları ile akıllarda kalmayı hedeflemiş kendine zaten bildiğim kadarı ile ralli de öyle aman aman bir derecesi yok videolardaki gibi şişiremiyor kendini rallide..
Fiesta ise harika bir makina.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
çok güzel bir video olmuş![]()
rallı olayınıı ve drıft olayınııı extreme olarak yapıyor yakında bunların yarıslarıda cıkarsa sasırmayın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
adamın amacı bence markasını tanıtmak ve reklamını yapmak hedefıde once amerika sonra avrupa ülkelerı olmali dıye dusunuyorum reklam fılmı cektırecegıne kendi çekiyor hemde eğlenıyor fenamı bence iddasıda yoktur
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)