Valla bugün geldi resimler bana, çizgiler çok düzgün gayet güzel, köyde olmasam ben yüklerdım de internetim burda feci yavaşama gidişat çok güzel yani
![]()
bbm pin :2B244451
selam, evet aracı gördüm gayet başarılı, Mustafa bey akrabası olduğunuzu söyledi çok kıskandım valla![]()
file:///C:/Users/mert.cerpes/Downloads/IMG-20140610-00535.jpg
file:///C:/Users/mert.cerpes/Downloads/IMG-20140610-00536.jpg
file:///C:/Users/mert.cerpes/Downloads/IMG-20140610-00537.jpg
file:///C:/Users/mert.cerpes/Downloads/IMG-20140610-00538.jpg
file:///C:/Users/mert.cerpes/Downloads/IMG-20140610-00539.jpg
resimleri upload etmeniz lazım direk link çalıştırma şansınız yok
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
işinizi gorebilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Merhaba,kolaylıklar dilerim.Bahsettiğiniz jantlar döneminin opel grubunun jantlarıdır sıkça
kadett c lerde comodorlarda ve ascona gibi otomobillerde kullanıldı jantların temini ile ilgili facebooktan Birol Özbek isimli beyfendi ile irtibata geçerseniz kendisi türkiyedeki sıkı opelcilerden biridir size uygun fiyatlı olarak temin eder.
ben hazıran sonu ızmıre gelıcem ustayla kaporta fıyatını konuşsak olurmu![]()
www.honda-tech.com
Olur tabi, konuşuruz![]()
Opel denince akla hemen onun adı gelir, Vette Vette Vette![]()
Bu arada yeni olması imkansız gibi bişey, ayrıca P100 nedir? Parçacılara sorunca kamyonet mi o diye soruyorlar.
bbm pin :2B244451
en baştan beri hayranlıkla takip ediyorum..elinize,emeğinize sağlık...![]()
[YIKILMADIM AYAKTAYIM..ULUDAĞDA KAYAKTAYIM...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)