araç sahibinin sabrını takdir etmekle beraber
bu işi yapan kaportacı ustanın elini öperim.
çok güzel gidiyor MaşAllah
Kendini insan yerine koyup kemer takmazsan, arabada seni adam yerine koyup hava yastığı açmaz.
Konuyu bastan sona okudum masallah guzel olacak gibiMerakimdan soruyorum ustanizin dukkani telekom arazisinin arkasindaki yerde mi?
çok başarılı gerçekten. Renk içinde klasik gibi görünsün diyebilirsin ama ben olsam gerçekten simli yeni nesil bir renk ile taçlandırırdım. Bi de aktarma ve motoru güçlendirirdim.
IN BOOST WE TRUST
Maşallah, araç çok güzel olucak gibi, bu tarz konulara bayılıyorum tüm sayfaları tek tek okudum
İnşallah istediğiniz gibi olur
Slammed Society Corci !
Teşekkür ederim. Ben neyse de Ustam gerçekten parasını hak ediyor.
Sağolun, evet güzel olacak kısmetse.
Siz mi ben mi? Gözlerim yollarda
Teşekkür ederim. Hiç bir fikrim yok? Yeni taşındılar ama yine 2. Sanayi'de yerleri.
Gerekirse adresini vere bilirim.
Bazen Şeytan dürtüyor beni de ama kendimi tutuyorum. Bu araç tamamen orjinal bir klasik olacak. Kısmetse Granada çok farklı olacak. Öyle fikirlerim var ki
Amin. İnşallah biter de ben de kurtulurum her gece hayal kurmaktan![]()
şu an hangi parçalarda sıkıntı çekiyorsunuz ?
okadar zevkle takip ettim 16sayfayıda tek tek okudum , dedim herhalde bitmiştir son sayfalarda bitmiş halini görürüm ama nekadar zor ve sabır isteyen bir işmiş ben sabredemezdim herhalde bukadarallah yardımcınız olsun merakla sonucu beklemekteyim , renk konusundaki fikrim sarı hariç hepsi
)))
abi bu arada bugün gürpınar sahiline giderken yolu kaybetmişken öyle ara sokakların birinde mor biraz çürümüş ve jantlarının üstüne oturmuş fastback gördüm hemen aklıma sen geldin o an telaşıyla fotoda çekemedim şimdi bul desen gene yerini bulamamsenin restorasyan bir an önce bitse de çok merak ediyorum nasıl olucağını
Sierra Gls 2.0i = Engine Bloke
New Stock Sierra 2.0i Gls 93 ''
En başta çıtalar. Krom çıtaları bulunmuyor. Ama birçok parçayı bulamıyorum zaten. Mekanik parçalar pek sorun değil, ortak parçalar çok diğer modellerle ama aksesuar tamamen sorun. Almanya'da bile bulamıyorum maalesef.
Arkadaşlar, bildiğiniz bir yerlerde varsa lütfen bilgi verin. P100 traversi bile bulamadım hala.
Şu an araç boyaya hazır sayılır. Son dokunuşlar yapılıyor ama bazı aksesuarlar olmadığı için bitiremiyoruz. Sabır ve sinir harbi resmen.
Fastback derken Granada mı yoksa Taunus mu? Gerçi Granada olsa ne çıkar, avrupa arabadan tövbe etmek üzereyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)