hadi abi gözün aydın yolun yarısına geldin![]()
hadi abi gözün aydın yolun yarısına geldin![]()
Sierra Gls 2.0i = Engine Bloke
New Stock Sierra 2.0i Gls 93 ''
sedef atıp turuncu-kırmızı janjanlı bişey olursa nasıl olur mesela![]()
adama dedim abi sizin ekibi çok sevdim herkes ayrı bi çatlak
bana dedi ki aynen bizde akıllı yok ki
la zaten bizim akıllıyla işimiz yok ki
abi senin renk olarak dusundugun o wossie deki antik turuncuguzel olur kromlarda cok yakısır bide porchedeki yeşilde guzel ama bu kadar ugrastın kaliteli boya ve kaliteli vernik şart
Sierra Gls 2.0i = Engine Bloke
New Stock Sierra 2.0i Gls 93 ''
Değil mi
Teşekkür ederim
renk olarak güzel olur kesinlikle ama bu arabaya klasik orjinal birşeyler düşünüyorum
Evet en iyi kalite olacağından hiç şüphen olmasın
Paylaşacağım ayrıntıları eş zamanlı olarak
Hocam Allah Yardımcın Olsun
Feyz Almak İçin Bütün Sayfaları Tek Tek Okudum Çok Büyük Bi İşi Girmişsin Ama Çok İyi Gidiyo. Senin Projem Efsane Olucak Gibi. Bendede 74 Coupe Sedan Var. Kısmetse 1-2 Ay İçinde Bende Restorasyona Başlıcam. Maddiyattan Dolayı Senin Kadar Detaylı Yapamıcam.
Benimkinin Rengi Sarı İçi Ve Tavan Siyah Çok Uyumlu Ve Dikkat Çekici Tavsiye Ederim. Ama Ben Mat Yeşil Yapıcam Asker Yeşili Olucak İnş. Forumla İrtibatı Koparmazsan Yardımlarını İsticem.
Arkadaşlar kaporta ile ilgili son resimleri ekliyorum bugün. Bundan sonra Boya aşaması başlayacak nihayet
![]()
Süper olmuş. Neredeyse boyaya bile gerek yokBu kadar düzgün, kapı aralıkları, çizgileri bu kadar nizami olmayan 0 km otomobiller gördüm
Ustanız gerçekten zanaatkâr birisiymiş. Türünün son örneği olabilir...
Ustanıza kocaman bi bravo. Aracı toplamamış adeta can vermiş. Gerçekten tebrik ederim.
Hayaller Paris, gerçekler Karaköy.
10 numara 5 yıldız. Tam bir american muscle olmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)