Bülent abi ses harika , ahhhh 6 silindirin o ciğerden gelen sesi egzozla birleşince ne güzel geliyor.
Printable View
Bülent abi ses harika , ahhhh 6 silindirin o ciğerden gelen sesi egzozla birleşince ne güzel geliyor.
benzin hatlarına ithafen şöyle birşey denk geldi google larken ghibli yi
"Maserati have announced a recall concerning the replacement of the braided fuel pipes and unions that connect to the fuel rails.
If a fuel delivery systems check reveals that your car still requires a modification, your official Maserati dealer will carry this out under warranty."
asıl amacım bloğu başka hangi arabalarla paylaşıyor onu görmekti , şöyle bir siteye denk geldim , sizin araç kayıtlı mı göremedim fakat .
Maserati Ghibli II Register (1992-98)
evet bu listede kayıtlı benim aracım da, maserati bu motorun eskisini çok ilginçtir citroenle paylaştı...
http://www.flickr.com/photos/20939960@N03/2133329962
93 sonrası olduğu için , ferrari-fiat parmağı beklerdim ama tahminim tutmadı demekki :)
citroen de enteresan olmuş hakikaten
nerede ikon olmuş araba var üzerinde getrag 6 ileri :) E36 M3 , JZA80 Supra, R34 Skyline , bir de ghibli oldu :)
gerçekten okunulası bir araba ghibli . Volkan abi de bu kadar üzerine düştüyse onun da elbet bir bildiği vardır, hoş onun pek ghibli liliği kalmadı ya :)
Volkan Abi dünyadaki en güzel araba ghiblidir diyor :)
Volkan abi diyorsa zaten üzerine laf söylenmez :)
dürüstçene bir yorum yapayım ama kızmayın , egzoz sesi bana BMW sıralı 6 yı hatırlattı . ben pek sevemedim :)
Bülent abi merak ediyorum da bu aracın yol tutuşu , sürüş dinamikleri nasıl ? Uzun zamandır sahibisiniz hani kıyaslayabileceğiniz örnek var mıdır mesela. Bir de istanbul parktaki en iyi zamanınız neydi acaba ?
kesinlikle alışmak lazım, bu arabayı üretildiği yıllarda test eden dergiler 'incredible turbo lag' olrak değerlendirmiş :) gerçekten de öyle düz yolda giderken bile turbo doldurduğunda araç yan verebiliyor, kilitli diff çok başarılı arabada elektronik hiç bir çekiş kontrol yok...
İstanbul Park'a 2 sefer çıktım, ilkinde anormal bir yağmur vardı ve de ilk çıkışımdı süreye bakmadım bile... düzlüklerde çok hızlı virajlarda ise yavaş kaldım, 2. çıkışımda da depo kapağım patladı yine tam kondüsyon gidemedim, sarı Megane Trophy ile önlü arkalı bir hayli gittik, oradan kıyas yapabilirsiniz... bu sene yazın kuru bir havada geleceğim inşallah :)
umarım bir gün denk geliriz pistte herhangi bir şekilde önlü arkalı :) (bu mesaj iyi niyet içerir :D )
bunu en son diyen Onurcan'dı haha :D start finishin sonundaki viraja Onurcan bu hızla girip üzerimden atlarken ben oversteeringle uğraşıyordum :D
http://www.youtube.com/watch?v=lp2Hh445f6o
abi senin tabirinle bende diff olmadığı için s13 de , understeer da oversteer da s13 kadar olamaz ghibli nin :D Tandem yaparız beraber artık viraj çıkışlarında eheh.