maşallah araca. bunca emeğin yükü şu aracın koltuğuna geçip marşa basınca kalkmıştır omuzlarınızdan..
Printable View
maşallah araca. bunca emeğin yükü şu aracın koltuğuna geçip marşa basınca kalkmıştır omuzlarınızdan..
Hayırlı uğurlu olsun. Kendi motorumun ilk marşı gibi sevindim. Yağ filitresi de sağlam güldürdü :)
teşekkürler arkadaşlar, 3 aydır çalışmayan aküyle ilk marşta alması üzerimden büyük bir yük aldı... sağlıklı çalışıyordu demek ki elektrik tesisatını doğru toplamışız :D hararet ortayı geçti onu da havasını alınca halletmiş oluruz belki de ben gittikten sonra Erkan usta halletmiştir... haftaya rodaja başlıyoruz artık Allah'a şükür...
Tebrikler abi güle güle sorunsuz kullan... Bu arada beni çok heveslendiriyorsun,bu konuya her girdiğimde performanslı bir retro yapmak için kendimi cesaretlendiriyorum....
Güle güle keyifle kullanın
Hayırlı uğurlu olsun :)
hayırlı olsun Bülent abi
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Güle güle kullan kanka
Kazasız belasiz iyi günlerde kullanın
asıl buna bak :) ferrari ve maserati bujisinin aslen palio 1,2 bujisi olduğunu kimler bilir ? :)
https://www.ngk.de/tr/produktfinder/...////DCPR9EIX//
Parçaları alırken araç hakkında ; Palio , Doblo, Ducato vs gibi Fiat serilerinin adını vermekte ciddi fayda var.
Listedeki diğer araçlara göre aynı parça ciddi ucuz alınabilir.
hayirli olsun abi
FERMAS'ta F575 bujisi adet 79 TL, aynı buji tofaşçıda 6 tane 80 lira :)
çok şükür bu gün kalan işlerin çoğu toparlandı, fan müşürünü değiştirdim, bujiler yenilendi, antifrizi koyuldu, EVC bağlandı, DV ler monte edildi yerine ayrıca da vakum hortumları yenileri ile tekrar çekildi, bütün bağlantı ve T ler metal olanlarla değiştirildi... hararet 90 C nin altında, egsoz dumanı güzel...
Hayirlisi olsun.. İyi gunlerde kullan..
gözün aydın, hayırlı rodajlar :)
map sensörlerimiz aynıymış PRT 06