abi bu hafta sonu büyük ihtimal 100-200 süreler yapıcaz uydudan, m4 jb4, m3 e92, benimki, seninki gelirsenben kendi imkanlarımla bir video çektim fakat sağlıklı değildir diye düşünüyorum
abi bu hafta sonu büyük ihtimal 100-200 süreler yapıcaz uydudan, m4 jb4, m3 e92, benimki, seninki gelirsenben kendi imkanlarımla bir video çektim fakat sağlıklı değildir diye düşünüyorum
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Bülent abi hayırlı olsun. Güzel olmuş
O kadar çıkıntı çok bi sıkıntı olmaz bence. Kaldırıma falan yanaşırken falan akla gelse yeter.
Geçen hafta cuma şaşmazda cadde üstünde gördüydüm, maşallah.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Onların üzerine park sensörü taksana![]()
Abi yilmadan bikmadan yeniden kendine özel ghibli yarattin kocaman masallah
cooler almamız tereyağından kıl çeker gibiydi adetaaaaaa![]()
RACE WERKS
Kanatlar fiber mi olacak abi?![]()
geldi bahar ayları gevşedi gönül yaylarıkış uykusundan bir çıkartayım dedim, baktım kaputunda ve arka çamurlukta olan 1-2 nokta hoşuma gitmedi, düzeltmelerini yapıyorum şu anda sonra da fırında boyayacağım, rengi karışım değil Glasurit 55-1250 o nedenle ton uymaz derdim yok, içini de sökmeye başladım komple bir elden geçireceğim :
kaporta düzeltmeleri:
sonrasında da Meth. kitimizi takıp yeni bir yazılıma geçeceğiz
![]()
bu hafta meth. kit takılacak, yeni yazılım var, westinghouse değişecek, bakım var, amortisör bilyeleri değişecek vs... haftasonu aracın içiyle alakalı ne varsa bitirmek istiyorum, o nedenle içini söküp temizleyip sağlamlayarak takıyorum...
asıl sorunum bagajdaydı, daha önce hiç doğru dürüst ellememiştim ama paslı yerler olduğunu biliyordum, o nedenle önce taban halısını kaldırdım sonra da dandik izolasyon malzemelerinden kurtuldum:
aynen tahmin ettiğim gibi paslı bölgeler açığa çıktı...
güzelce fırça ve zımparayla temizleyip elektrik süpürgesiyle bagajı güzelce temizledim
sonrasında WURTH ün pas dönüştürücüsü ile üzerini kaplayıp boyadım, pas dönüştürücü konusunda @fastcare Can yardımcı oldu sağolsun
bagajımızdaki pasları güzelce hapsetmiş ve boyamış olduk
sonrasında ise sıra bagaj izolasyonuna geldi, Sika'nın bitüself malzemesini kullandım, işte bagajın son hali
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)