farları parlak yaptırırsanız çok güzelolur ayrıca şu an göze tek batan jantlar güzel bi amg jantıyla arabanın görünüşü asaleti tamamen değişir maşallah hastayım bu kasalara allah kaza bela vermesin
Printable View
farları parlak yaptırırsanız çok güzelolur ayrıca şu an göze tek batan jantlar güzel bi amg jantıyla arabanın görünüşü asaleti tamamen değişir maşallah hastayım bu kasalara allah kaza bela vermesin
ya farların desensizi iyi güzelde , w126 kasalardak idesensizin iç kısmında çakma audi led i var.Hadi citroen e bmw angel i falan yapıyoruz ama mercedes te audi led iyle karakteri bozmak istemiyorum açıkçası.
http://www.maxaudio.com.my/images/up...L-019-BENZ.jpg
gerçekten süper araç maşşallah kazasız belasız..
maşh.bzdede 115 kasa vardı harika araba bunlar ya arabann kıymetini bil değerli bi araca sahipsin arkadaşm !!
asaleti yeter maşllah allah kaza bela vermsın :)
aranan kan bulundu:D ,,
http://img404.imageshack.us/img404/8463/22022011067.jpg
yıldız ve diğer parçaları söküp yenisine taktıktan ; ve iç kısmı aşağıdaki gibi sadece çıtalar krom bırakacak şekilde siyaha boyadıktan sonra taıkılacak.
http://crazythegod.com/eBay/catalog/...26-Adv-CHa.jpg
hayırlı olsun yeni fotolarını bekliyoruz.az yakan arabanın :D
maşallah araba yeniden hayat bulmuş sende yeni fotolarını merakla bekliyoruz...
konsoldan başka fare çıktı mı kanka :D
hehehe iki simite bu kadar daha fazla karınımı doyurursan yakında basarız ahahaha
hemende tecavüz etmiş sökmüş panjuru..
Yarın akşam gel
olur olur kardesım zamanla maş acele etme
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar ,,, boyanmayacak çıtaların maskelenmesi bitmek üzere.Çok ince alanlar olduğu için baya yavaş gidiyo kapatma işlemi.Yarın gündüz gözüylede boyasını yapar takarım komple.
Efsanelerden bir tanesi hayırlı olsun cidden..ama resimlerde ledli farlar falan gördüm,aman diyim bu kasaya böyle bi ihanette bulunmayın bence :) bide iç konsol karbon kaplama falan pek olmaz.ruhuna aykırı bu arabaların fikrimi sorucak olursanız.yeni aldığınız panjur da mükemmel cidden.
maşallah efsane araç, degerını bılmek lazım, yakıt durumuda çok ıyıdır bunlarn ocak sondurmesı lazım:):)
Maşallah abi valla bu zamanda bu makineyi yürütecek benzin parası herkesden çıkmaz :D
Panjurdan çok aranıyrdu diye biliyorum.İnşallah sorunsuzca uyar..
güncel diyelim :D:D , yaza güzel giricez inşallah.İlk iş lastik yanağını düşürmek.
http://i.hizliresim.com/2QYDqL.jpg
Ey maşallah devrim yapiyor motora bittim
maşallah ahmet aracın çok güzel izmirde olsan w116 la yürürdük oldukça neşeli olurdu 560sec le tecrübem var sel ide görmüş olurdum kazasız belasız
jantlar bomba maş s600 spec
ledli far konusunda hemfikirim , canlısını bi araçta inceleme fırsatı buldum.Direk katliam , hiç hoşuma gitmedi benimde.
3M konusuna gelicek olursak ;ben onu aracı en kısa zamanda sanayiden çıkarmak zorunda olduğum ; konsol çıkık vaziyette beni beklediklerinden sıfırdan ahşap kaplamayı bekleyemediğimiz için bi günde yapmıştım.torpido ahşaplarını konsol sökmeden sökmeyi başarabildiğim anda ankaraya ahşap kaplamaya gidicek.
Folyo vss kalmayacak en kısa zamanda.Hatta en alt sağdaki renkte karar kıldık.Lacivert iç mekana ahşap rengi pek yalıştıramıyorum en azından kendi aracım için.Onun için siyahta karar kıldık.
http://img823.imageshack.us/img823/9561/16042011143.jpg
Çok teşekkürler
aynen kardeşim , aynı şehirde olsak bi 350 se miz daha var , beraber takılırdık:D
lastik bulup bide basma işini hallettikmi tamamdır.Ama orj. yaylara müdahale etmek istemiyorum.Çıkmasının tanesine 100 lira çekiyolar.orj. yayları saklayıp nam da coil mi yaptırsam naapsam.Ayarlısını kaça yapıyo nam?
cantlara bahhhh cantlara bah :hehe:
:D:D , bugün de söküp Ankaraya yolluyorum 3M kaplı ahşapları.
Jantlarda iyiymiş hani:rolleyes:
fotolarını cektiğimiz akşam havada çok çiğ vardı pek kaliteli olmadı bence. Yeniden fotoğraflarını cekmek isterim sen bana şu gün cekelim diye haber ver kanka :D benimde sana süprizim var :D
üzerindekı yayları bıraz kesıp pressletebilirsin tekirdagda mercedes parcsı satan bı fırma vardı orada çifti 100 tl gibi bi rakam coil over olayına gelınce nam sadece önlere 600 cekıyor ve ayrıca mercedesde amortısor ve yay ayrı ayrı bagımsız oldugu ıcın coılover olmuyorAlıntı:
lastik bulup bide basma işini hallettikmi tamamdır.Ama orj. yaylara müdahale etmek istemiyorum.Çıkmasının tanesine 100 lira çekiyolar.orj. yayları saklayıp nam da coil mi yaptırsam naapsam.Ayarlısını kaça yapıyo nam?
aynen , çekim var dediler geldim o gün , yıkatmamıştım bile arabayı , etekler hep çamur:D
Jantı takiym , panjuru hallediym çekelim müsait olduğun bi gün.
:D:D , şimdi iniyorum aşağı , Lastiklerden kendi başıma ayırabilirsem eve çıkarcam jantları , ceratoda yaptığım gibi içini dışını heryerini güzelce bi temizliycem , bakalım ne var ne yok.Lastikleride koyucam arabaya , takasa gidicek nasılsa.
yay amortisöy olayını tamamen gözden kaçırmışım.O zaman benim yayları veya alacağım yayları kesmekten başla çare yok.Gerçi takozlardan da düşürüyolarmış , hatta w126 sı olan bi arkadaş ''sendeki tahmini 3 numara bunu 1 e indirirsen düşer birazdaha'' demişti , 1 lik takoz alır sonrasında yay keseriz belki.
Hadi Hayırlısı :) Bide lastik buldukmu tamamdır ama jantı bulduk ya don't sikinti :D
Abim araç çok güzel ve nadide bi araç kazasız belasız inş. maşallah :)
guzel oluyor cok anlatımda ıyı olmus ahmet guzel olur olum ıste araba ne olursa olsun yeterkı ıstesın ınsan masallah
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler inş.çok güzel araç valla çok beğendim :)
Yayları kestireceğine siparişle yay getirtsen daha iyi olur sanırım, H&R hala yay üretiyor W126 için.
nette satışı varmı , link alabilirmiyim varsa?
Mercedes-Benz Suspension Applications || H&R Special Springs, LP
burda aracınıza uygn yay var sandım ama yok sanırım ama oladabilir bi bakmanızı tavsiye ederim :)
var ama uygun değil malesef
SEL W126 6 cyl, V8, $429.00 :D:D