nicki salla olm. çok uzun süre önce kayıt olmuştum ondan kaynaklanıyor :))
o araya tahta fikri bizim kaç saatimize maal olduğunu bilion dime :)
ama bu aralar işi baya hızlandırmışın farkettim.
Printable View
nicki salla olm. çok uzun süre önce kayıt olmuştum ondan kaynaklanıyor :))
o araya tahta fikri bizim kaç saatimize maal olduğunu bilion dime :)
ama bu aralar işi baya hızlandırmışın farkettim.
şuan hepsini takmam max 1 gün alır ama kaporta boya araştırmasındayım , sökülmüşken çıksın aradan diyorum.
en zor kısma gelmişin bile hadi bakalım inş ortaya güzel şeyler çıkıcak.
varsa yapabileceğimiz bişiler haber ver.
koltuklar süper gözüküyor abi koltukları kaça yaptırdın rica etsem pm atar mısın?
Koltukların maşallahı var cidden süper gözüküyorlar. Ben iç kaplamalarıda merak ediyorum ahşap olan kısımları açıkçası...
Birde yalıtıma başlamıştın sanırım kaporta boyadan sonra yapsan daha iyi olmazmıydı yalıtımı?
Ahşap gerçekten güzel oldu , hiç beklemiyodum o kdaar güzel olabilecğeini.Rengi de hoşuıma gitti , ahşap rengini bi türlü yakıştıramıyodum lacivert üstüne.
yalıtımı her yere yapmadım , şuan sadece arka koltukların altına yaptım bıraktım.Onlarında da altından tertemiz çürüksüz sacı gördüm diye yaptım.Onun için kaporta da tekrardan açmama gerek yok.Kaporta boya yapılınca da diğer sac aksama ve kapı içlerine yaparım yalıtımı.Yani geri dönümeyecek , sökmem gerekecek hiçbiyer yok şuan.
İlgiyle izliyorum valla elinize sağlık :)
Ahmet imkan varsa sok aracı kaporta boyaya :D içi adam oldu sıra dışında :)
2500tl ver airride yapak :D Senın Gazınla bende yaptırırım aradan çıkar. Şu iç döşeme çok iyi oluyorda dünya paralar istedikleri için buz gibi sogudum :D
maşallah koltuklar güzel olmuş..
ahmet bi iki gün içinde arabanla ümraniye taraflarındamıydın
Maşallah çok güzel ilerliyor
yok abi bu ara ruyalarda buluşuruz modunda arabayla münasebetim :D ,, kaporta boyayı bekliyor iç mekan parçaları montaj icin...bayram öncesi bi ustaya verebilirmeyi cok istedim ama fırsat olmadı.şimdide acem etmiyorum kapıda kaderinin değişecegi günü bekliyor :D rengi de değiştiricem büyük ihtimal...beyaz yada gri var kafamda...
geçen gün aynı renk aynı panjur falan bi araba gördüm burdada :D
Bizim golfu 800e bağladık o adamın işi bitmeden bi gösterek fiyat versin gerçi onun tukkana sığarmı senın arac orası muallakta ama bii konuşmak gerek....
kanka aynen baktıralım bi ara haber verde bana.Fatmagülün suçu ne de bizim kasa siyah vardı bi tane az önce , onu gördüm bidaha toplayasım geldi :D
maşşalahh
anılarımı hatırladım aracınız belkide dünyadaki bencee en rahat en sağlam araçlardan birisi bizdede bir tane vardı 300 se bizdeki ancak kasa tipi aynı 87 model ve araç hala ilk günki gibi boyasız hatasız bizden sonra şu anda ikinci sahibinde gözü gibi bakıyor yakın bi komşumuz almıştı tamponlar aynalar dahil orjinaldi allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin bunlardaki o motor sesi başka hiç bir araçtaki kdar zevk vermiyor :))
Araba bitsin ilk ben gezicem. Samimiyetimize güvenerek... :D