abi ben sana kaporta boya için mesaj atacaktım şimdi gördüm konuyu aklıma geldi :D
Printable View
abi ben sana kaporta boya için mesaj atacaktım şimdi gördüm konuyu aklıma geldi :D
maşallah ilk sayfadan beri okudum emeğine sağlık ahmet.Sorunsuzca bitir inşallah
cok guzel olmus ahmet
kardeşim döşeme harika olmuş yalnız jantlar bu arabaya gitmez yaw
kaporta boya içinde gop ve maslak da iki uygun yere yönlendirebilirim pm atarsın ihtiyac durumuna göre
masallah kazasız belasız surusler
ahmetcim koltuklari nerde kaplattin bilgi verirmisin ozelden ne kdra kaplattin?
saolun beyler , 560 ım olduğunu hatırlattınız bana :D valla öyle bi ilgisizlik söz konusu , öyle bi unuttum ki arabayı , park ettiğim yer bile çok ters şuan , ne zamandır gitmiyorum yanına:D
eyvallah saolasın , valla şu resmin yalancısıyım ben , bu secin yüzü suyu hürmetine buldum bu jantları :D
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...67288883_n.jpg
boya konusu da yer bulungu gibi , emrelerin ustayı düşünüyorum , renkte ya gri ya beyaz yada inci beyazı olacak (3 ihtimalde de pakolar koyu gri)
Aslıdna bu ay verebiliridm ama c4 ü ağır ötesi bakıma soktum , amortisörler ön takım debriyaj vss vss sağlam bi fatura gelicek arabayla birlikte birazdan :D , onun için biraz artelenecek gibi.
Kanka artcar da yaptırdım , gidip bakabilirsin önler hala orda :D 1500 dü galiba , geçmiş zaman tam hatırlamıyorum.
ustam seni sordu..
ventoya tavan hariç boya için 2.000lira çekti. camları ve kapı döşemeleri sökülerek. motor içi falan dahil değil. dedim uçmuşsun :D kaporta boyacı arayışındayım yine :D
@ahmet saracoğlu
bence sende başka boyacı bak,o adamın işciliğini hiç iyi bulmadım ben.
@le şener
topkapıda daha iyi ve ucaza tanıdık usta bulabiliriz.
maşallah zevkle okudum konuyu , koltuklar güzel olmuş , tamamen bitince güzel birşey olacak inşallah , kolay gelsin :)
Masallah ilgiyle takip ediyoruz Allah agiz tadiyla bitirip sorunsuzca binmeyi nasip etsin..
Abi havalarda biraz , işçiliğinden ümitliydim ama ne alemde sizin golf?
İşçiliğini görmedim ama düzgün bi ustaya benziyor.Zamanımız olduğu için şuan elindeki bi iki araç referansı olur diye düşündüm ama aramakta fayta var tabiki.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
az önce tvde zap yaparken bir yerde orhan gencebayın utan diye bir filmi denk geldi sonuna yetiştim :D tam en sonda orhan w126 laciverte biniyordu gidiyordu direk aklıma sen geldin başkan :hehe:
konuyu her gördüğümde heycan yapıyorum çıktı piyasaya diye ama yine bişi yok :)
Ahmet. bizim ustanın elinde yapılmış bi 200e var bide boyaya hazır halde bekleyen 190 var gel bi bak 200enın işçiliğini begendım ben...
Yokmu bir guncell şekil. o kadar para kazanıyon birazda şu arabaya bak durduğu yerde çürüttün...
büyük bir ümitle girdim boyanmıştır dıye :)
http://c1205.hizliresim.com/x/b/5mcu0.jpg
kaldığı yerden devam.
Projeye devammı :)