ozoozo Nickli Üyeden Alıntı
Mesela konusu açılmışken söyliyim :) O giresundaki araba , izmirden alındı. İzmirli arkadaşlar bilir belki , araç 35 VLT .. diye devam eden pembe kaplamalı araç, aracı alacak karşılığı bir başkasına veriyorlar ve en son 83 liraya falan ben sözleşmiştim bundan 6-7 ay önce , Ancak arabayı sağolsun ankaradan İlker abi ve Gökhan abi (Swap Center & Yılmaz Tork) gidip ekspertiz yaptılar , arabanın hali harap , her yeri yıkık dökük , difizör kırık , aracın kaportasında sayısız gamze , kuleler anahtar izinden görünmüyor o derece mayın tarlası , motor kaputunun altında anahtar değmemiş yer kalmamıştı, kapı fitilleri falan sökülmüştü o derece. Bana söyledikleri, abicim bu arabaya 50 milyar yine verilmez demişti :) Araç İzmirdeyken O.Z jantlar kırmızı , marşpiyeller de kırmızı etiket , GP dif. kırmızı id. , belki hatırlayanlar olur hatta forumda konu bile açmıştım. Aracın bende ayrıntılı fotoğraf ve videoları da mevcuttu bildiğiniz harap halde idi. Aradım sahibini değil 80 , 50 bile vermem bu saatten sonra dedim daha sonra ilanın fiyatını kırdılar artık kaça gitti 65 emi 75 mi orasını bilmiyorum :) Bu arada aracın motoru da saçma sapan çalışıyordu, turbo shield kırık , sensörler ortalıktaydı. Özetle, şimdi herkes ekmek yiyor eyvallah ta böyle bir geçmişe sahip yıkık, dökük bir aracı keyfe keder , türkiyede tek en dolusu vs diye satmak bana göre dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Aracı almışlar güzel bir pasta cila , jantlar boyanmış , ufak tefek göçükler giderilmiş vs kısaca görücüye çıkarılacak moda çevirilmiş şimdi 120 bin tl istiyorlar , pes..