Evet kekuti dısarıdanda cok temız duruyor edirne küçük yer sürekli görüyorum aracı ,arkadasımızda cok titiz ama bir rolling yaptıramadım gitti :D
8 bin döndüğünü söylüyordu galiba öyle hatırlıyorum :)
Printable View
8bin donuyorum diyorsa uzak durun hala patlamamasi mucize, alanda patlar veya :D
Chiple bile 7200 falan yani daha fazlasi zararli
Araba cok guzel temiz de akil var mantik var ben R53 asigi da olsam gider R56 alirim o paraya daha dusuk km'de
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17694995/detay
arkadaşlar bu araçla ilgili bilgi istiyor bi abim, bana detaylı bilgi verir misiniz
nedir masraf kalemleri dostum ? hasar kaydı nerelerde var ? komple boya dediler ama sebep ne bilmiyoruz karışık bi araç.. acil bilgi !!!
aradık sahibini komple boya var dedi. ön sağdan darbesi varmış. motorda piston eyriymiş :D gidişinde sıkıntı varmış. tam detay nedir ne değildir piyasadan duymak daha önemli. illaki daha sağlıklı oluyor.
Arkadaslar arabayi komple soktuk su an stock
Enkeiler var
Yay var
Alta kasnak var
Schric egzantrik var
Oem kapak ve emme var
Filtre var
Frenler uzerinde
Jcw izgara american dodikler vs uzerinde
Hepsi uzerinde 38000 TL
Enkeileri sokersem 37000 TL temiz sifir motorlu R53 arayanlar nerde gorelim :D
Arkadaşlar 52k kilometre civarı bir araba almayı düşünüyorum 2008 model. 60.000 bakımı bana ne kadara mal olur dışardamı yaptırsam Borusan'*** gitsem. Yardım.
Arkadaşlar otomatik Cooper S alacağım kısmet olursa , modellere göre ve donanımla ilgili tecrübeli arkadaşlar detaylı bilgi verebilir mi lütfen. Hangileri SC hangisi Turbo . Turbo mu iyi SC mı ? Standart donanım ve ilave donanımlar nelerdir ? Bakım masrafları nelerdir ?
Aracı eşimle birlikte kullanacağım standart olarak binilecek ... Teşekkürler
(daha önceki sayfalarda modele göre sc ve turbo yazılmış ama tam anlamadım)
2006 .7 aya kadar R53 kasa SC olarak üretildi
2008. yazına kadar R52 cabrio üretildi (sc olarak )
2006 son çeyrekte R56 turbo ve yeni kasa olan R56 lar üretilmeye başlandı R56 yakıt olarak R53 e göre çok çok daha az yakmakta eşiniz ile kullanıcak iseniz R56 tavsiye ederim R53 daha sert bir araçtır fakat tercihim hep R53 den yanadır :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...30000kmde.html
Buyrun beyler
Bilgiler için teşekkür ederim , 2006 son çeyrekten itibaren SC hiç üretilmedi anladığım cabriolar hariç. Ben 2009 ve sonrası bakıyorum demekki R56 turbo :icon_tup:
Donanım olarak baktıklarım açılır tavan + bixenon bunun haricinde tavsiye edeceğiniz birşey varmıdır