leventrc Nickli Üyeden Alıntı
Bu devirde dürüst satıcı ve temiz araç bulmak zor. Ama inanın vicdanlı adam olup da temiz aracı satmak da zor!
Ben de JCW mi satışa çıkarttım. Bundan 5 gün önce Marmaris' den biri aradı. Aracım hakkında sorduğu herşeyi detaylı anlattım. Yetmedi detaylı fotoğraf istedi. Aracın her yerini piksel piksel, mikron mikron gönderdim mesaj olarak. ''Pazartesi günü bir arkadaşıma vericem kendi aracımı. Sonra gelip alayım arabayı.'' dedi. Tamam dedim. ''Ne kadar kapora göndereyim'' dedi. Ben de kapora istemediğimi, aracı almasa bile kaporanın üstüne yatacak bir adam olmadığımı, alamazsa kaporayı ona geri göndereceğimi bildiğim için hiç böyle bir şeye gerek olmadığını söyledim. 23 yaşında çok da hevesli konuşuyordu. Kırmadım ve ilanı kaldırdım. Bugün öğlen 11.30 da burada olacaktı hesapta. Öğleden sonra da istediği yere gösterip notere gidecektik diye şirketten izin aldım. Şimdi ne telefonlarımı açıyor, ne de mesajlarıma cevap veriyor kansız şerefsiz! Boşu boşuna şirketten izin alıp işlerimi biriktirdim. Allah'a havale ediyorum. Ne diyebilirim ki...
Ama dersimi aldım artık. Kim gelirse gelsin alacağım kapora. Böyle bir durumda da ne ona veririm ne de benim boğazımdan geçer. Direk Mehmetçik vakfına; Lösev'e !!! Başımıza ne geliyorsa iyi niyetimizden geliyor...