lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı
Esth. yanlis anlamadim; Visual Boost+navigasyon,Deri koltuk,Koltuk Isitma,Ön Cam Resistans,Katlanir Ayna,hatta harman kardon gibi opsiyonlarin hiç birisi yok arabada. Bence arkadasiniz da o ifadeyi düzeltirse iyi olur. Zira sinifinda daha dolu arabalar var TR de. İlanda degiller sadece.
Sizden ve arkadasinizdan bagimsiz soyluyorum bu mini r56 piyasasi bir acayip oldu zaten, bu konuyu bayadır takipteyim bazi ilanlara veya burda yorum yapan arkadaslara yazicam ama yazasim gelmiyor. Polemik yasamamak icin. Fiyatlara bir sey diyemem herkes arabasına istedigi rakami yazabilir ama cin mali aksesuarla doldurulmus arabalar,adana isi warexli merdiven alti yazilimli miniler ve mini den anlamayan adamlar ile doldu piyasa. En acisida ne mekanik olarak ne de de baska konularına hakim olmadigi halde ahkam kesenler. Ben Mini kullanici profilinin her gecen gun bozuldugunu dusunuyorum. Sozum meclisden disari, kimse yanlis anlamasin lutfen.
Burada ilan paylasan veya mini almayi dusunen arkadaslara tavsiyem, bu arabaya gonul vermis bilincli kullanicisini bulsunlar, onlardan almaya calissinlar. Yoksa uzulme garantileri var.