Arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı?
1 Connecting site...
2 Connecting site...
3 Connecting site...
4 Connecting site...
5 Connecting site...
6 Connecting site...
Printable View
Arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı?
1 Connecting site...
2 Connecting site...
3 Connecting site...
4 Connecting site...
5 Connecting site...
6 Connecting site...
bilgisi olan yok herhalde
baktıgın arabaların ıcınde oncelık sıyah tan yana yap cunku boya ve donanım olarak daha onde + mını alırken güzel bır ekspertız yaptırmanızı onerırım charger ve dıreksıyon pompası cok onemlı
3 Connecting site...
arkadaşımın eski aracına benziyor gayet dolu ve bakımlıydı ondayken ama ekspertiz şart..
Verilen araclar icinde gozume carpmadi sorgulandiysa kusura bakmayin.
Connecting site...
Bu arac hakkinda fikri, bilgisi veya yorumu olan var midir?
Connecting site...
Aracı bilen varmıdır ? Eski ilanında plakası açıktı 34 BC xxx idi.
Takip edebildiğim kadarıyla Mini Cooper S kullanan bir kaç arkadaşa sordum ancak yine de buradan da sormak istiyorum.
Aşağıda linklerini verdiğim iki araç hakkında bir bilgisi olan varmı ?
1- Connecting site...
2- Connecting site...
3- http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8221666/detay/
2007 almayin .....
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı ?
hayır kurumuna dönmüş ortalık ama yine de yazarlım ist dakı arkadaslara ricamdır...
Connecting site...
Farlar boya veya aftermarket..
Bu arabami bilmiyorum ancak gp plaka olanlardan 1 tanesi agir kazali, birinin ust kapaginda sorun var diye biliyorum.
Baktirilip masrafi varmi yokmu sorgulatmanizi oneririm. Istanbul AYN auto maslakta ekspertizini yaptirip, 42-43 e alabiliyorsaniz dusunulebilir. 45 e 1 parca boyaki 48.000 kmde cok diri bir arac satildi, 2.sahibinden.
Bu gpler ise bayadir ilanda. :beuj:
Farlar orjinal sari veya orjinal xenon ile deistirilirse guzel olur. Resimleri cok guzel ama gormek lazim
2007 yani r56 ların ilk serilerinin kronik sorunları çok fazladır can sıkar.. 2008 de bir kısmı düzeltildi 2009 da tekrar revize edildi.. r56 alınacaksa 2009 ve üstü bakmak gerek bence
ilanı olan gp de çok uzun süredir farklı yerlerden ilana düşüp kalkıyor.. farlar yan sanayi, kaputta scoopdaki stickerlar eksik.. km si gp için yüksek, motorda hiçbir sıkıntı olmaz o km lerde ama ilerde satarken gp olduğu için büyük dezavantaj.. jantlar 18 gibi duruyor fotolarda ama ilanda 17 yazılmış, 17 ise replikadır kesinlikle.. onun haricinde araba düzgün duruyor başka bir falsosu yok gibi fotolardan gözüken :)