Aldıgınızdan beri yanıyormuydu? Belki sensör bozuk olabilir, Normalde 5-10 saniye basınca sönmesi lazım
Lastik isaretini söndüremedim.ve farlar cok asagida gibi distan bakinca goruntu cok iyi ama icten yolu goremiyorsun
2.4 accordunkiler cok daha iyiydi
Bi ayar yapiliyordur belki.onun diisinda keyifli arabaymis![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
mercekli farlar ayarını arka taşıyıcıdan kendisi otomatik yapar ama araba alçaksa bozulur ayar arabayı yüklü olarak algıladığı için.. tekrar ayarlatmak lazım o da lanet birşey r53 lerdekaputu kapa kontrol et tekrar aç ayarla filan
sunroof tek açılır, r56 larda çifttir..
lastik basınç işaretini de kontak açıkken 5 saniye filan basılı tutunca kırmızıdan sarıya döner, bir süre yol yaptıktan sonra kendsini kalibre edip söner..
yakıt tüketimi de normal bende de aynı şekildeydi birebir istten izmire gittiğimde, ama o ibre yarıyı geçtiğinde işler tam tersine dönüyoilk yarıda biraz yavaş azalır, birde kalan menzile göre de ibre ayarlıyor kendini ortalama tüketim arttımı düşer sakin gidince yükselir biraz
hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
denedim defalarca ama benim hiç kırmızı yanmıyor hep sarı yanıyor.düğmemi bozuk acaba anlamadım yada yapamadım...farlar gerçekten sıkıntı eğer ayarlanabiliyorsa kesin ayarlatmam şart
istanbula gelene kadar hiç sıkmadım aracın huyunu suyunu bilmediğim için.
feribottan indikten sonra biraz gıdıkladım devir+hız göstergesi ile ters orantılı çalışıyor benzin ibresiresmen gözlerimin önünde indiğiini gördüm :/
teşekkürler
eğer durmadan sarıysa ve sönmüyorsa sistem bozuktur onun dışında aracında runflat mi var ? Sistem bazen onun yüzündende hata verebiliyor. Ayrıca aracın lastik basıncı 31PSI olmalı diye biliyorum.
ayrıca lastik basıncı abs sensöründen okunuyor. bu yüzden abs çalışıyormu onuda kontrol et bence![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ayrıca jant lastik ölçüleride hata vermesine sebeb olabilir.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Avrupa yakasındaysanız AYN auto ya gidebilirsiniz. Maslak 2. kısım 3. sokakda. Illaki Yusuf usta yardımcı olur.
Ben becerememisim yag bakimi icin geldim tik diye söndürdüler![]()
Genel sivi filtre bakimlarini yaptirdim yanliz el freninin onunde bir yer var..ya göz yada kapakli kutu yarim yumurta seklinde..sanirim biri sökmüs..orada ne olmasi gerekiyor.bozuk para gözü gibi.nasil bulabilirim o parcayi
Edit...icinde kaucuk bir parca var sanirim yikamacilar ters takmis cevirdim duzeldi
Connecting site...
Bir takas durumum var bilgisi olan var mı araç hakkında ? Cooper S hakkında bilgim pek yok yardımcı olursanız sevinirim.
#eksikpazar
Connecting site...
Connecting site...
Araçlar hakkında bilgisi olan varsa, yardımcı olurlarsa sevinirim.
55bin TL'ye kadar r56 mcS arıyorum. Satan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.
1. araç antep tarafında galerideydi, sunroof olmadığı için boğulabilirsin içinde, opsiyonları güzel ancak tavan düşündürücü.
2. araç güzel ancak KM bana sorarsan fazla, yaşına göre normal ama 55K ayırmışsan
Connecting site...
biraz daha zorlarsan kendini
Connecting site...
Ankara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)