2005-2006 miniler 20-22 euro arasinda degisiyordu fiyatlari 2-3 sene once suanki euroya gore uygun bile rakamlar arabasina gore,sonucta sifiri euro ile satiliyor ve yeni kasasi 165 bin tl den baslayan bir model
Team PAŞAOĞLU
2 3 sene once vti la mcs denemesı cok oluyordu herhalde o zamanlardan kaldı ıkısını her anlamda es deger araba sanıyorlar 26 30 arasına tr nın en ıyı vti ı alabılıyrsn ama 30 a tr nın en leş mcs sını alman bıle zor
r56 jcw ler 10 günde 10 bin lira yükseldi, gözlerimle takip ettim resmen
f56 gelince ayhanas ın dediği gibi daha da yükselir, oturmaz bu saatten sonra fiyatlar kolay kolay.
Normal kullanım veya 2-3. araç MINI olursa olsun senelik zaten bir aracın 15k-20k Km yapması bana normal geliyor.
Modeline göre daha aşağı Kmde + dolu bir araç varsa tabiki daha masrafsız, daha bakımlı ve daha pahalı olacak. Yoksa Aqua-Fina da su, Erikli de su bu mantıkla.
Bu saatten sonra MINI için dahada aşağı düşmesini kimse beklemesin yada beklemeye devam etsin. Yaz geliyor, Kış geliyor, Hava açtı, Bayram günceli vs vs.
Ankara
Zannetmiyorum ki 112 den bir jcw nin satıldığına sadece amaç belli bence satılan araçlar kendi aralarında zaten çok daha aşağı rakamlara gidiyor
Sıfır araç fiyatları ile 2.el araçları karşılaştırmak herzaman mantıklı bir seçenek değil , sıfır aracın üstünde gerekli gereksiz kaç kalem vergi var , ve türkiyede bu vergilere hiçbirzaman indirim olmuyor aksine her sene dahada artıyor , dolayısı ile her sıfır araç daha pahalı çıkıyor piyasaya ,bu durumda sürekli 2.el fiyatlarıda artarsa ne alıcı kalır ne satıcı
Tabiki araçta istediğim yada bnm yapacağım masraflar mevcutsa sağlam bakımlı arabaya 3-5 fazla verilir , adam almış arabayı doldurmuş bakımlarınıda düzgün yapmış bize yapıcak bişey kalmamışsa elbette değerini hakeder , yoksa boş bodykit siz , mekanikte hiçbir artısı olmayan arabaların fiyatları bile uçmuş bi arıyorsun 10bin tramer var diyor birdesözüm onlara
Alternatif olsun ben olsam bunlar arasında tercih yapardım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69011043/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83520021/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82478937/detay
Katılıyorum
Ankara
İlk araca bakmıştım hyper blue yazana ,nerden baksan 8ay olmuştur hala ilanda , ben ta ozmn 35eder senin araba demiştim , araçta değişen yok dedi gittik değişeni çıktı ya ön tampon ya çamurluktu , orjinal farlar üzerinde yok muhtemelen önden kaza yapmış yoksa orjinal farları angel fln yapmak akıl karı iş değil.
Hepinize yaptığınız yorumlarda katılıyorum ben de aracıma ederini istediğimi düşünüyorum zaten satma sebebimiz evin tek aracının tek kapı olması yoruyor ailedeki herkesi ayrıca ilandaki bazı pre-facelift araçlara bakıyorum da mercekli farlar 3 kollu direksiyonlar koyup ilgi çekmeye çalışıyorlar miniden anlamayan da bunların cazibesine kapılıp önceliği onlara veriyor tabi neyse çok kafa şişirdim herkese iyi forumlar
İyi araba her zaman iyi para eder beyler etmesede binilir kullanilir mini bu gunluk kullanmak icin en zevkli otomobil
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)