Hep beraber arayalım istersen ? Hayırdır ? Adabınla adam gibi yorum yap. Bu platform da kimse kimseye böyle atar gider yapamaz. Yöneticilerde gereğini yapar zaten
Printable View
aren öyle bir giydirmişssin ki bazı cümleler benide içeriyor alsammı üzerime bilemedim :) zaten gelicem abi diyor gelmiyorsunda :)
yemekte ayranda içmedik seninle..ayrı düştük vallahi
Susuyorum yazmiyrm olay uzamsn die oncelikle sen kimsin 1 aylik uyeligin var bn 7 senedr bu forumdm kime nasl konscgmi bilirum sen nasl konscsgini bil once hep baraber arayilimi die yazmssn tek basina aricak cesaretin yksa topluda ararsn sorun yok . Bn zatn forum yoneticilrne msj yazdm msjlrmi silersenz olay uzamsn die sildiler sorun yok ama senin gbi biri cikip alevlendrio yine hrkes gerekeni ypms bn kendi hatam olark ustume alincagimi alindm solucegmide soledm bnce sende uzatma
miniden anlayan arkadaşlar şu ilan hakkında yorum alabilirmiyim yakın bir arkadaşım kardeşine almak istiyor bütçeyi çok aşmadan bu aracı beğenmişler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72654484/detay
Araci tanimiyorum, plakaya bakilirsa aciklamada yazildigindan farksiz sekilde uzun sure Bursa'da kalmis gibi.
Disaridan gorundugu kadariyla sunroof eksik fakat 2006 ve otomatik olan pek cok R53 cidden iyi dolulukta oluyor nitekim bu aracta da Recaro koltuklara kadar mevcut. Bunlar da isitmali koltuklar. Yine de konsolu butunen alan bir photo daha iyi fikir verebilir.
Bunun disinda hasar onarimlarda aracin on taraftan panel degisimli tamirlerini goruyorum. Dilerim ki airbag acmamistir. Bunlara bakilirsa iyi bir pazarlikla binilebilir bir arac alabilirsiniz.
Ayrica R53 un otomatiginin beyninde kronik bir sikinti var. Audi A3 ile ayni sanzimani kullaniyor ve herhangi bir ariza durumunda 2 aracta da bu beyinin degismesi gerekiyor. Su anda hangisi daha ucuzdu hatirlamiyorum, ozellikle sanziman beyinin degisip degismedigini sorgulamak gerekiyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88834135/detay
yaz başında sattığımız araç istediği fiyatı görünce baya şaşırdım.bence şimdiki sahibide baya şaşırmış fiyat konusunda :D yanlış anlaşılmasın kendi düşüncem
ilan sahibiyle alakam yoktur sorgulama yapmak isteyenlerde pm atabilir yada buraya yazarım
Salihin eski aracı olması lazım GC plka 2 tane jcw var bodykitsiz fakat boyasız yazıyo bildiğim kadarıyla diğer gc de boya vardı
zamanında salih hiç eksiksiz bindi araca baya para harcadı keyifle bindi talihsiz bir olay yaşadı şanzımanı kırdı ( jcw de kıran düz vites ilk defa gördüm ) şanzımanı komple yeniledi sorunsuz bindi daha önceki sahibi de 50 li yaşlarda 2 çocuk babası birisiydi direk ondan aldık aracı Salihe geçmişi de düzgün bir araç güncel durumunu bilmiyorum ama aynıysa sorun yoktur
aynen öle ne eksik ne fazla yazdıkların diğer GC plakada satın alan çocuğun abisinde 10 bin km yapmışlar bu araçla ki sattığımız fiyatıda biliyorsun ne yaptılarda neredeyse 20 bin tl fark eklediler ona anlam veremedim ki etmesi gereken fiyata verdik(sunroof yok bodykit yok) özetle istedikleri fiyatı yazarlar isterler satarlar beni tabiki bağlamaz yada salihi ama ne birşeyler yapsaydın arabaya. böyle anca kaldırdım bekliyorum olmuş gerçekten mini sahibi olmak isteyen o kadar insan var böyle satıcılar yüzünden istedikleri araca sahip olamıyorlar her önüne gelen şişirmece...
arkadaşlar ilanımı tekrar hatırlatmak istedim..
daha önce de belirttiğim gibi.4 kapısı olan ve çocuk koltuğu koyabileceğim bir araç alabilmek üzere ilan verdim, bilginize :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8178500/detay/
hayata acılan dunyaya acılan camdır sunroof :) bana gore kel erkek saclı erkek gıbı :D