User Tag List

Sayfa 94/209 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
3953 sonuçtan 1.768 ile 1.786 arası

Konu: Mini Cooper S sorgulama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    553 605 7004 ara sen bı benı aslan kardesım
    Hep beraber arayalım istersen ? Hayırdır ? Adabınla adam gibi yorum yap. Bu platform da kimse kimseye böyle atar gider yapamaz. Yöneticilerde gereğini yapar zaten
    1.6 TDI LE10
    Dim Sport Chip Tuning
    Sponsored by : Orhan Kurt - Tech Garage

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aren öyle bir giydirmişssin ki bazı cümleler benide içeriyor alsammı üzerime bilemedim zaten gelicem abi diyor gelmiyorsunda
    yemekte ayranda içmedik seninle..ayrı düştük vallahi
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aren öyle bir giydirmişssin ki bazı cümleler benide içeriyor alsammı üzerime bilemedim zaten gelicem abi diyor gelmiyorsunda
    yemekte ayranda içmedik seninle..ayrı düştük vallahi
    Abi senle en ufak alkası yok ya yeminle gelicem gelemiyorum sizin oralara bayadır takip ediyorum ediyorum genel yazdım abi sorun yok

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senle en ufak alkası yok ya yeminle gelicem gelemiyorum sizin oralara bayadır takip ediyorum ediyorum genel yazdım abi sorun yok
    takılıyorum kardeşim.gel özlettin.arabayı kışın satıp CRV ye geçemezsem nisanda sana vericem al yükle birazda biz tadını çıkaralım diye
    biliyorsun ben miniden anlamam senin kadar.idolümsün
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Susuyorum yazmiyrm olay uzamsn die oncelikle sen kimsin 1 aylik uyeligin var bn 7 senedr bu forumdm kime nasl konscgmi bilirum sen nasl konscsgini bil once hep baraber arayilimi die yazmssn tek basina aricak cesaretin yksa topluda ararsn sorun yok . Bn zatn forum yoneticilrne msj yazdm msjlrmi silersenz olay uzamsn die sildiler sorun yok ama senin gbi biri cikip alevlendrio yine hrkes gerekeni ypms bn kendi hatam olark ustume alincagimi alindm solucegmide soledm bnce sende uzatma

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    miniden anlayan arkadaşlar şu ilan hakkında yorum alabilirmiyim yakın bir arkadaşım kardeşine almak istiyor bütçeyi çok aşmadan bu aracı beğenmişler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72654484/detay

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    miniden anlayan arkadaşlar şu ilan hakkında yorum alabilirmiyim yakın bir arkadaşım kardeşine almak istiyor bütçeyi çok aşmadan bu aracı beğenmişler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72654484/detay
    Araci tanimiyorum, plakaya bakilirsa aciklamada yazildigindan farksiz sekilde uzun sure Bursa'da kalmis gibi.

Disaridan gorundugu kadariyla sunroof eksik fakat 2006 ve otomatik olan pek cok R53 cidden iyi dolulukta oluyor nitekim bu aracta da Recaro koltuklara kadar mevcut. Bunlar da isitmali koltuklar. Yine de konsolu butunen alan bir photo daha iyi fikir verebilir.

Bunun disinda hasar onarimlarda aracin on taraftan panel degisimli tamirlerini goruyorum. Dilerim ki airbag acmamistir. Bunlara bakilirsa iyi bir pazarlikla binilebilir bir arac alabilirsiniz.

Ayrica R53 un otomatiginin beyninde kronik bir sikinti var. Audi A3 ile ayni sanzimani kullaniyor ve herhangi bir ariza durumunda 2 aracta da bu beyinin degismesi gerekiyor. Su anda hangisi daha ucuzdu hatirlamiyorum, ozellikle sanziman beyinin degisip degismedigini sorgulamak gerekiyor.

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88834135/detay

yaz başında sattığımız araç istediği fiyatı görünce baya şaşırdım.bence şimdiki sahibide baya şaşırmış fiyat konusunda yanlış anlaşılmasın kendi düşüncem

ilan sahibiyle alakam yoktur sorgulama yapmak isteyenlerde pm atabilir yada buraya yazarım

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Salihin eski aracı olması lazım GC plka 2 tane jcw var bodykitsiz fakat boyasız yazıyo bildiğim kadarıyla diğer gc de boya vardı

zamanında salih hiç eksiksiz bindi araca baya para harcadı keyifle bindi talihsiz bir olay yaşadı şanzımanı kırdı ( jcw de kıran düz vites ilk defa gördüm ) şanzımanı komple yeniledi sorunsuz bindi daha önceki sahibi de 50 li yaşlarda 2 çocuk babası birisiydi direk ondan aldık aracı Salihe geçmişi de düzgün bir araç güncel durumunu bilmiyorum ama aynıysa sorun yoktur

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Salihin eski aracı olması lazım GC plka 2 tane jcw var bodykitsiz fakat boyasız yazıyo bildiğim kadarıyla diğer gc de boya vardı

zamanında salih hiç eksiksiz bindi araca baya para harcadı keyifle bindi talihsiz bir olay yaşadı şanzımanı kırdı ( jcw de kıran düz vites ilk defa gördüm ) şanzımanı komple yeniledi sorunsuz bindi daha önceki sahibi de 50 li yaşlarda 2 çocuk babası birisiydi direk ondan aldık aracı Salihe geçmişi de düzgün bir araç güncel durumunu bilmiyorum ama aynıysa sorun yoktur
    aynen öle ne eksik ne fazla yazdıkların diğer GC plakada satın alan çocuğun abisinde 10 bin km yapmışlar bu araçla ki sattığımız fiyatıda biliyorsun ne yaptılarda neredeyse 20 bin tl fark eklediler ona anlam veremedim ki etmesi gereken fiyata verdik(sunroof yok bodykit yok) özetle istedikleri fiyatı yazarlar isterler satarlar beni tabiki bağlamaz yada salihi ama ne birşeyler yapsaydın arabaya. böyle anca kaldırdım bekliyorum olmuş gerçekten mini sahibi olmak isteyen o kadar insan var böyle satıcılar yüzünden istedikleri araca sahip olamıyorlar her önüne gelen şişirmece...

ham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öle ne eksik ne fazla yazdıkların diğer GC plakada satın alan çocuğun abisinde 10 bin km yapmışlar bu araçla ki sattığımız fiyatıda biliyorsun ne yaptılarda neredeyse 20 bin tl fark eklediler ona anlam veremedim ki etmesi gereken fiyata verdik(sunroof yok bodykit yok) özetle istedikleri fiyatı yazarlar isterler satarlar beni tabiki bağlamaz yada salihi ama ne birşeyler yapsaydın arabaya. böyle anca kaldırdım bekliyorum olmuş gerçekten mini sahibi olmak isteyen o kadar insan var böyle satıcılar yüzünden istedikleri araca sahip olamıyorlar her önüne gelen şişirmece...
    5 aydır mini arıyorum kaçırdığım da 2-3 tane oldu ancak araba alamamamın asıl nedeni bu tarz satıcılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araci tanimiyorum, plakaya bakilirsa aciklamada yazildigindan farksiz sekilde uzun sure Bursa'da kalmis gibi.

Disaridan gorundugu kadariyla sunroof eksik fakat 2006 ve otomatik olan pek cok R53 cidden iyi dolulukta oluyor nitekim bu aracta da Recaro koltuklara kadar mevcut. Bunlar da isitmali koltuklar. Yine de konsolu butunen alan bir photo daha iyi fikir verebilir.

Bunun disinda hasar onarimlarda aracin on taraftan panel degisimli tamirlerini goruyorum. Dilerim ki airbag acmamistir. Bunlara bakilirsa iyi bir pazarlikla binilebilir bir arac alabilirsiniz.

Ayrica R53 un otomatiginin beyninde kronik bir sikinti var. Audi A3 ile ayni sanzimani kullaniyor ve herhangi bir ariza durumunda 2 aracta da bu beyinin degismesi gerekiyor. Su anda hangisi daha ucuzdu hatirlamiyorum, ozellikle sanziman beyinin degisip degismedigini sorgulamak gerekiyor.
    sağol gorkem sunroof onemli değil bu kategoride fiyatta ki araçlara gore banada diri geldi sorgulamak istedim güzel bir pazarlık yapsın bakalım ne çıkıcak

135
    ├┼┼╕
    246R

kaiser_soze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ilanımı tekrar hatırlatmak istedim..
    daha önce de belirttiğim gibi.4 kapısı olan ve çocuk koltuğu koyabileceğim bir araç alabilmek üzere ilan verdim, bilginize
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8178500/detay/

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağol gorkem sunroof onemli değil bu kategoride fiyatta ki araçlara gore banada diri geldi sorgulamak istedim güzel bir pazarlık yapsın bakalım ne çıkıcak
    Miniyi satmaya karar verdigin ilk gun ilk an ilk telefon ve ilk soru " sunroof var mi ? " olacak Iki aracimda da tecrube ettigim seydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miniyi satmaya karar verdigin ilk gun ilk an ilk telefon ve ilk soru " sunroof var mi ? " olacak Iki aracimda da tecrube ettigim seydi.
    çok garip valla bende sunroof ile tecrube ettiğim içeriyi aydınlatma dışında sorun dışında başka bir işe yaramayışı kısmet artık

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayata acılan dunyaya acılan camdır sunroof bana gore kel erkek saclı erkek gıbı

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sh4rk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayata acılan dunyaya acılan camdır sunroof bana gore kel erkek saclı erkek gıbı
    bikere sunrooflu arabaya yavaş gider

erkek arabası sunroofsuz olur
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mükemmel tespit ay başı sattığım s'in resimlerinde sunroof olmadığı belli olmasına rahmen arayanların çoğu bir ihtimal diye yine de var mı diye sordu yani olmadığını gören bile soruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bikere sunrooflu arabaya yavaş gider

erkek arabası sunroofsuz olur
    tabı bakınız ornekler : hızlı arabalar sunroof suz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)