Selamlar...Sayfalarda baktım vs ama soruşturulan bi araç değil sanıyorum?? bilen gören duyan var mıdır?? saygılar...
Connecting site...
Bi öncekine yorum gelmeden bir de bu desem...
Connecting site...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
[QUOTE=Melih-Ö;7035484]Mercek far yok bunda bence olmazsa olmaz. Sahibindende megane takası siz atmıştınız galiba bana yanlış hatırlamıyorsam.
Doğrudur hatta bende sonradan sitede gördüm şertilerle çizik kapatma mevzunuzu iyi olmuş
cam tavan bence olmaz ise olmaz, xenon da olsa miss gibi orası ayrı...
[QUOTE=Melih-Ö;7035972]
Bi de bana sor, ilk arabam saxo vts sene 2001, sıfır boya diye aldık tavan hariç komple boya çıkınca bende bi dengesizlik güvensizlik yarattı
Ondan sonra hiç boyalı kazalı vs araba kullanmamaya yemin ettim ister istemez böyle takıntılar yapıyor...
Sende de boya yok ama hayinlik derecesinde izler ya yazık günahSıkıntın varsa çık konuş hallet ne istersin arabadan vs...
Teklifim geçerli dicem hala ama çizik başına 250tl yazsam baya bi dibe vurur muyuz
Selamlar tekrar...
[QUOTE=samhain;7036063]Çizikleri söylemesem kimse farkına bile varmaz, ama dürüst olmak önemli olan2. megane coupe gelen takası bana ama megane coupe düşünmüyorum
İşin ilginç yani boyasan boyalı araba derler, boyasız onarsan eeee çizik vaaaaaar! derler. Ne yapalım arabayı mı yakalım yani![]()
Çizdirmicen hocam kestaneyi hehe![]()
Hepsi dert, boya dogrultma yerine degistirme daha mantik bana gore ama ozaman da vayy degisimse buyuk kaza deniyor![]()
Canin sagolsun bende mini dem uzaklasiyorum artik, istedigim temizlikte ve takasa uygun bulamiyorum ayrica dizelden sonra servet avcisi olacak
Diye de dusunuyorum...
duyan gören bilen???
Connecting site...
Connecting site...
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan biri varsa acil detayını belirtebilirmi araca bakmaya gidicem ona göre.
arkadaşlar tanıyan bilen eden varmıdır aracı acaba?
Connecting site...
-Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
(CEZA YEDİ)
Connecting site...
malumat var mıdır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)