bencede zafer tek eksiğin sunroff.. enkeiler şu an zaferde deil bende aracı zafere sattıktan sonra enkeileri geri almak istemiştim ama kardeşi almış elinden..
Printable View
yokmu cıncık boncuk hb eg ? fiyat sorun değil anlaşırızzzzzzzzzzz
Var bizde sıkıntısız Jilet gibi
Connecting site...
adama kinaye yapıyorsun ama 17 veren 20yide verir :)
herkes arabacı oldu vti'nin fiyatlar eg'nin fiyatlar, şu hale bak ...
alanda kabahat aslında satan da değil, nasıl bi mantıktır çözemedim hala 2007den beri bu ortamlarda olmama rağmen.
20 den aşağısı olmaz günceli ;)
Connecting site...
Benimkinin kadran da yanılma yok.Ben de neyse o :) Kafayı kırmış olsam komple tavanı kesip sunrooflu tavan takasım var :D Enkeileri biradere verdim.Hasarlılardı zaten o da düzeltip biraz kullandı sonra satmış birilerine.Bakalım bu yaz sattığı adamı kandırabilirsem geri alacam jantları mı :D
O yaz bi anlık öfke ve sinirle öyle bir şey yapmış olduk maalesef abi :) Enkei ayarında bi jant alacam tekrardan ama : )
yok arkadas bu zamanda araba satılmaz
vallahi fiyatlara bak
ilanlardaki arabalara bakıp değer biçsem
ilan fiyatımı gören bana küfür eder
motoru veya hiçbir şeyi sökük değildir isteyene güncel resim video atabilirim kim demişşe motoru sökük durumda diye bizede göstersinde bizde görelim
bi aralar ben 18 bine Sİ bıraktım yüzüne bakan olmadı :D bide üzerinde S300 beyin vardı bugün babamın oğluna 2000 liraya verebileceğim jantlar vardı, karbon spoilerin den tut eibach coilover koni amortisöründen tut yay şapka subabına, headers artı ekosozundan tut orjinal lipine dışının komple sıfır parçalarla toplamasına kadar alayı vardı Allaha şükür hâlâ var, ama kimse yüzüne bakmadıya la bebe :D şimdi millet 20.000 liralara uçmuş yaz gele hayrola bakalım ne olacak :) Allah c.c cemi cümlemize sağlık sıhat versin
the devil.
senin araç o paraları eder ve benim gözümde o fiyatları edicek tek araç.
zafer.
aynen kardeşim ünal turan olmak lazım :D ( Allah korusun )