Alan arkadaşda forma üyü o zaten gerekli bilgiyi paylaşır bizim böyle bi bilgi vermemiz yakışık almaz ama değerinde verildi ve arkadaşda gerçekten ciddi yürüre kondüsyona sahip bi araç aldı güle güle kullansın ;)
Printable View
Connecting site...
sorulmuş ama cevap gelmemiş var mıdır tanıyan?
araç ankaraya 18 bin liraya mal olmuştur. Aynı güzelliğini, orjinalliğini, yürürünü korursak ki Allah'tan kaza bela gelmezse koruruz. Çok sıkıntı değil en fazla 1 lira zarar ederiz oda edersek. Ama orijinal bir si hastasına her zaman para eder. Zevkin keyfin benim gözümde bedeli yoktur :) senınde karışmaya hakkın yoktur. ASLAN . . .
Arkadaşlar konuyu boş yere uzatmayalım kapatalım konuyu boşverin.. Araç gerçekten çok temiz ve yürürü güzel bi arabaydı. her iki tarafada hayırlı olsun tekrardan.. kazasız belasız inş.
ben nerede yıllardır bu piyasada oldugumu söyledim?
yok öyle bir postum, gösteremezsin.
çok merak ettiysen söyliyim 2007den beri uğraşıyorum.
ben SI'ın ne oldugunu, ne kadar oldugunu, götünü kılını tüyünü gayet net biliyorum, kinayemi anlamamışsın si fiyatlarını sorarken bu da ayrı bi konu :)
benimle aşık atmaya kalkma çünkü benim öyle bir derdim yok. kendimi ispat etme gibi bi durumumda söz konusu değil.
ASLAN... :)
daha da yazzmıycam çocuk ne yazarsan yaz daha.
Kapak olmuş sanki :)
ulan ben sana yazmısım onu ???
ben ne zmaan sana aşalığıcı konuştum yok su zamandan beri bu piyasadyım diyerek? ben sana bunu kast ettim yukarda, sende bunu iyi anladın gayet çevir gazı yanmasın yapıyorsun karı gibi.
sana arabayı kaça geçirdikleri filan çokta s.kimde sanki adama bak, sanki ben bunu dert ediyorumda hala üsteliyor.
banane oğlum senin arabandan filan, ben oraya genel konustum, sende atladın sazan gibi üstüne alındın.
benim ağzımı bozdurucan akşam akşam. al arabanı ... şimdi ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi . uzatma dedikçe yazıyorsun karı gibi.
anıl sana giren cıkan ne? çakal gibi, açık arayan sansar tipliler gibi çıkmışsın hayırdır???? benimle ilgili bişeye yorum yapma git kumda oyna ;)
Connecting site...
Filtreden 16 HP almış,ilginç... :)