Aynen öylearıcam birazdan bnde sunroof suz sedan böyle diri uzun zamandır denk gelmedim motor kısmı da temiz gözüküyor kafadan kapılardan falan beğendim arabayı
Edit
Aradım kapora almış akşam yine ara abi dedi kredi çekmiş arkadaşları
Aynen öylearıcam birazdan bnde sunroof suz sedan böyle diri uzun zamandır denk gelmedim motor kısmı da temiz gözüküyor kafadan kapılardan falan beğendim arabayı
Edit
Aradım kapora almış akşam yine ara abi dedi kredi çekmiş arkadaşları
aynen önden düzgün duruyor fakat sol ön çamurlukta oynama var gibi. Haricinde göze batan brsey yok
06 EU 8539 HONDA CİVİC 1.5 EX
06 RE 759 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 RDL 69 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
42 DYC 40 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 RD 115 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 ZDB 89 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
Bencede dıştan güzel duruyo bu paralara alınabilecek güzel bir araç..
34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
39 TC 045 CİVİC Sİ (94)
Connecting site...
Beyler denızli galeride füme sedan 93 klima var , bilgisi olan fiyat uygun geldi bana
Tamda şu anda avatarımda duran eski aracım detaylı bilgi istersenizde.sol iki kapı sacı değişik.0.50 mm piston,üst kapak polish,önlerde coilspring var araçta.ben bakımlarını yaptıramadığım için çok uygun bi rakama vermiştim oraya yazılan ilandan her türlü kar edicektir satan kişi diye tahmin ediyorum.galeriden görünüyor ama ben şahısa satmıştım aracı.baskısını stg1 olarak değiştirmiştim aldığımda.lastikleride yeni takmıştım michelin energy vardı üstünde verdiğimde.fiyatına göre alınabilicek bi si bence.ufak tefek klima gazı,turuncu sinyal,mügen ek falan takmıştım.buda ilk aldığım halinden
![]()
sayfada yukardakı gumus grı ıle u fume iyi duruyor.
bız hb araıyoruz 15 ın altına duzgun hb bulamadık.
Connecting site...
bilgisi olan var mı acaba?
167672540 ilan numaralı arac benim arkadaşlar aileye yeni üye geldiği için satıyorum. ilgilenen arkadaşlar varsa konusalım...
Connecting site...
Bu araca bakmaya giden gören bilen varmı ?
34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
39 TC 045 CİVİC Sİ (94)
Conta değişikliği olmuş bn ilgileniyordum bi ara satıldı abi demişti çocuk sonra gitmişler göstermeye arabayı öyle kalmış sanırım furkan varlık çocuğun adı öyle hatırlıyorum arkadaşlar
ben baktım dün gece araca
arac guzel duzgun duruyor,içi filan temiz hersey yerlı yerınde.
dıştan bi temızlık boyası yaptırmıs arkadas, boyasıda güzel.Dİ gece öyle gördum yanı.
arkadan ufak bı tıklaması olmus, ama havuzda fılan bsey yok,sol tarafnda 1 karıs ıslem war.bide bagaj kılıdının oldugu yerde duzeltme olmus.ama dedıgım gıbı buyuk bsey degıl.
panel ın etıketılerı fılan yok ama gece anlayamadm ben degııp degısmedıgını. kaput fılan orjınal.
araba genel olarak guzel yani.
hb arıyoduk ama bulamycz sanırım bnde alabilirim bu aracı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)