olur hocam, çok sevinirim, haber bekliyeyim senden, satılıksa giderim zaten.
Printable View
benim si de satılık arkadaşlar!!!!
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 88234169
araç hakkkında bilgisi olan var mı?
Kardeşim alcağın araba 93 model araba değişeni olsa ne olur motoru düzgün olsa ne olur yani burdaki insanlar en fazla sana 3-5 yıllık geçmişini söyler belki adam 94 yılında yaptı kaza kım bılcek onun için yum gözünü hoşuna gideni al bitane
Tabi sende haklısında aynı şehirde olup araca bakmaya gitmeye üşenip burdan sorgulamaklada araba alınmaz.. Bence motor içinde bagaj içinde boya olmasın tavanında macun olmasıN yeter o si alınır.
tuncer abi sende haklısın ama bende bi kaza geçirdim elim kırık sargıda o yüzden gidip bakamıyorum ki burdan araç sorgulatmakta da çok fayda var neler neler çıkıyor
Kardeşim geçmiş olsun haklısında benım demek istediğim burda sorgulatıp temiz denilen aracıda güvenip alma hemen. Kimse bilemez 93 ten beri ne olduğuna kendin gör karar ver.. Eski arkadaşının arabasıdır ayda bir pasta cila yaptırıyodur ondan temiz derler. Benim kazasını bildiğim bi çok arabaya temiz diyenler var. Motoriçi bagaj içi tavanı düzgün olsun kimseye danışmadan al.
abi kendimi psikopat gibi hissediyorum ya:D
tampon bantı olmayan SI'lara bakmıyorm ya:))
yunus tampon bandı derken neyi kastettin?
çıtasını diyor galiba öle detaya indikten sonra si zor alınır :)
si larda bazı dış aksesuarlar opsiyoneldi
anladım yunus benim araç acıl nsatılık müşteri bulalım :)
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 86728205
enteresan orjinal bloğun üstüne çift egzantrik kapak uygulaması :D dağılın beyler :D
beyler indirim yaptım araçta aracım acil satılıktır....
aradığım aracı buldum 3 e 5 e bakmıyorum kadir!!!! cumaya kadar satıcam aracı
geç kalma derim fiyatı indirdim bugün arayan çok oldu hafta içi bakıcaklar
Güzel araç bi bakmak lazım
Honda Civic 1.5 EX 1993 Model 10.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 88399957
yok mu sedan+klima+manuel+ beyaz Sİ arayan....
kesinlikle yunus ben bu milleti çözebilmiş değilim... üstelik satınca da abi bi arkadaş arıyordu niye daha önce haber vermedin derler yaa ona da sinir oluyorum
artık keyfi satıyorum kasmayacağım aracımdan memnunum....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9259164/detay/
biri he desin şuna gidip alıcam
valla o füme sedan tahminim 1-1,5 senedir satılıkta fiyattanmı neden acaba satılmıyor bilmiyorum ;)
kocaelindeki hb diri duruyor ama o parayı eder mi soru işareti ;)
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 90686471 bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler..
benim eski arabam ilk sahibinden almıştım ben yakın arkadaşıma satmıştım ondanda bu kişi almış.. geçen aylarda konusu vardı satılık ilanı açmıştım bi arkadaşımın adına. motoru şanzımanı dediği gibi anahtar değmemişti çok güzeldi en dolusudur alınır yani.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun..
hoşuma gitti paylaşmak istedim.
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 91637344